Muharrem İnce'den CHP'ye ağır eleştiri: Her hafta bir skandal...

CHP'de Muharrem İnce, partisine ağır eleştirilerde bulundu. İnce, "Biz mecbur muyuz her hafta bir skandal olan bir partide siyaset yapmaya. Atatürk diyemeyeceksin, en büyük örgütün başında duracaksın. E seninle siyaset yapamam ben. Yollarım ayrılır" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2020 10:41 GÜNCELLEME 02.11.2020 10:43 SİYASET
Muharrem İnce'den CHP'ye ağır eleştiri: Her hafta bir skandal...
Muharrem İnce'den CHP'ye ağır eleştiri: Her hafta bir skandal...

İnce CHP'yi eleştirirken, "Biz mecbur muyuz her hafta bir skandal olan bir partide siyaset yapmaya” dedi

 

 

CHP'nin Temmuz ayında yapılan 37. Olağan Kurultayı'nın ardından, parti yönetimine sert eleştiriler yönelterek, partiden ayrılmadan "Memleket Hareketi" başlattığını açıklayıp Türkiye'yi il il gezen İnce, hareketinin yol haritasını ve kurucu kadrosunu da İstanbul'da basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Siyasi kulislerde yılbaşından sonra partileşeceği konuşulan İnce, "Parti kurmak, dilekçe vermek çok kolay iş arkadaşlar. Biz şimdi milleti dinliyoruz. Kur derse kurarız. Bakalım millet ne diyecek buna?" diye konuştu.

İnce'nin CHP'yi eleştirirken "Biz mecbur muyuz her hafta bir skandal olan bir partide siyaset yapmaya. Atatürk diyemeyeceksin, en büyük örgütün başında duracaksın. E seninle siyaset yapamam ben. Yollarım ayrılır" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

 

İnce, "CHP'de kim cumhurbaşkanı adayı olursa, siz aday olmazsınız?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Bizim cumhurbaşkanı adaylığı derdimiz yok. Hadi benim öyle bir derdim var, arkadaşlarımın öyle bir derdi yok. Benim de öyle bir derdim yok. Adaylığa daha çok var. Bakarsın başkası olur. Analar ne evlatlar doğurmuştur. Belli olmaz o. Şimdiden cumhurbaşkanı adayı kimse olamaz. Ona bakarız zamanı gelince. Derdimiz memleket, çocuklarımız, geleceğimiz."

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Gözlem. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Muharrem bey sizlerde iyi bilirsiniz ki takım değişikliğinde takımın başına gelen başkan kendi ekibiyle çalışmak ister lafın kısası sayın Baykal varken sizleri tamamen kabullenmişti ve sizleri partinin beyni olarak görüyor size güveniyor ve destekliyordu ama şimdiki lideriniz saf kan değil toplamadan hoşlanıyor ve bu şekilde siyaseti idame ediyor.
    Cevapla
  • Seli m 06 3 yıl önce Şikayet Et
    Bay muharrem sende o yolun yolcususun al birini vur birine hep aynısınız milleti saf gördünüz yerel seçimlerdeki gibi herşey çok güzel olacak dersin neyse bay muharrem söylenecek çok şey varda söylenmiyor
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bak Ince biz halk olarak sana akil verelim..Ecevit potresi cizeceksin.agir basli olacaksin,sinirlenmeyeceksin..Cuma namazina gideceksin,Demirtasa ovguler yapmayacaksin..Hdp ile arana mesafe koyacaksin..yoksa mumkun degil...Demirtastan ozur dilemedin diye Chp liderine veryansin etmistin,unuttunmu..burada faso yaptin..Asiri sol orgutlerle arana mesafa koyacaksin..bunlari yapmazsan hicbir ise yaramaz..
    Cevapla
  • adil keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ince; Chp nin oyu yukarıdan aşağıda toplasan %25, aşağıdan yukarıda toplasan %25 sağdon sola da soldan sağa da toplasan aynı, bir dirhem artmaz. Niye olduğunu hiç araştırdınmı. Çünkü CHP nin dokusu bu milletin dokusuyla uyuşmuyoooooorrr... olay bu. Ne zaman milletin değerleriyle barışık politika izlerseniz belki artar. Tabi milleti inandırabilirseniz.
    Cevapla
  • cartu 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin oylarına bir şey olmaz.%25 garanti. muharrem oylardan ancak inceden bir tırtıklama yapabilir. Chp zaten bir yanına pkk uzantısı partiyi diğer yanına da erdoğan nefretinden adeta hipnotize olmuş irili ufaklı sözüm ona milliyetçi-muhafazakar alt yapılı partileri almış parmağında oynatıyor. seni ne yapsın muharrem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR