Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını heyecanla bekliyorum

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı konuşmasını heyecanla beklediğini belirterek, "Bugün kendisinin saraydan para alıp parti kuracağını iddia ettiği kişiyi açıklayacağına inanıyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2020 15:13 GÜNCELLEME 10.11.2020 15:14 SİYASET
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını heyecanla bekliyorum
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını heyecanla bekliyorum

'Memleket Hareketi' başlatan Muharrem İnce, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Salı. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuşacak. Ben bugün kendisinin saraydan para alıp parti kuracağını iddia ettiği kişiyi açıklayacağına inanıyorum. Konuşmasını heyecanla bekliyorum" dedi. 

 

 



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında, 'Millet İttifakı’nın dağılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia ederken, "Muharrem İnce'yi mi kastediyorsunuz?" sorusuna da "Sadece o değil" cevabını vermişti. Muharrem İnce de bu açıklama üzerine Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, bu kişiyi açıklamasını istemişti.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • insaf+vicdan=insan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne demişler " kork ALLAH CC'den korkmayandan " onun için ALLAH CC korkusu olan insan iftira atamaz yalan hiç söyleyemez bunların yalan dedin mi yan ceplerinde hazır vicdan insaf ve insanlık olarak iflas etmişler !..
    Cevapla
  • nagi 3 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar sarıgül de senin gibi hevesler içindeydi, mesela numan bey, soylu, daha birçokları nerdeydi şimdi nerde. önçe kimin parti başkanı olduğu değil, birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmak önemli. şunu idrak edin. Atatürkün kurduğu bu partinin temelleri milletiyle çok sağlam emin ellede . senin kuracağın parti seninle birlikte kaybolur.
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu ülkenin başına gelebilecek en hain ve yalancı partisi. Tam bir batı uşağı.
    Cevapla
  • Beşminareli 3 yıl önce Şikayet Et
    Emin Eller dediğin Pkk, Hdp ve Çoğunluğu kripto Olan ERMENİ asıllı CHP yönetimini mi kastediyorsun yoksa başka bir şey mi kastediyorsun?, Kusura bakma biraz kafam karıştı...
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Masallarla uyutulmuş yüzde 25 ten bir kişi konuşmuş. Atatürk'ün partisi emin ellerdeymiş. Bu kitle hangi gezende yaşıyor anlamak mümkün değil. Tuttuğu partinin genel başkanının bir kaset komplosuyla oraya oturtulduğunu demekki daha hiç duymamış.
    Cevapla
  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün partisini bitirdiler ,nasıl emin ellerde olabiliyor şaşırdım..
    Cevapla
  • Rasim Cins 3 yıl önce Şikayet Et
    :) :) :) Karnım ağrıdı gülerken... pkk ile birlik ve beraberlik içinde yani...
    Cevapla
  • KONYALI 3 yıl önce Şikayet Et
    çok beklersin kitlenecek kitle var zaten onlara kitliyor
    Cevapla
  • İhsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi- farkınız mı var sanki- al birini vur ötekine-Allah hiç birinize fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR