İYİ Parti'nin HDP'nin de dahil olduğu ittifak ortaklarıyla aynı masaya oturup anayasa taslağı hazırladığı iddiaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na 'Beraber anayasa yaptık meselesini birlikte reddedelim' çıkışı beklendiği gibi sonlanmadı.

Ortak basın toplantısının ardından Akşener'in 'Anayasa iddialarını birlikte reddedelim' sözüne Karamollaoğlu 'Biz genel ilkeleri belirledik' karşılığını verdi. Akşener Karamollaoğlu'nun sözlerini 'O ayrı... O ayrı... Neyse ne' ifadeleriyle keserek salondan çıkması yeni soru işaretlerini ortaya çıkardı.

ÖZDAĞ: KARAMOLLAOĞLU ANAYASA İDDİALARINI DOĞRULADI

Partideki FETÖ yapılanması ve HDP ile anayasa taslağı yazma iddialarını gündeme getirdiği için partiden ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ bugün yaşanan ilginç diyalogla ilgili "Temel Karamollaoğlu: O dönemde arkadaşlarımız Millet İttifakı'nın prensiplerini belirlemek amacıyla bir araya geldi. Adına ister prensip, ister ilke, isterse de çerçeve deyin. Oluşturulan metin, Kaboğlu'nun da dediği gibi anayasa çalışmasıdır. Karamollaoğlu da bunu doğrulamıştır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 52 Yorum Var
  • Capla hama 20.01.2021 16:18
    Daha çok beklersiniz,nifak yemez
  • mete 19.01.2021 10:01
    Körler sağırlar, birbirini ağırlar!...
  • Alpaslan osmanoglu 22.11.2020 20:00
    Fetönün chp hdp in çanağını yalayan hainler BABBİM ALLAH. CC. Size hiç bir zaman fırsat vermeyecek . Hainler
  • İbrahim 22.11.2020 05:30
    Rezillik
  • Misafir 20.11.2020 16:29
    Siz kime hizmet ediyorsunuz federasyon bölünme bu millet izin verir mi zannediyorsunuz bu devlete baş kaldıran başından olur hiç bir şey elde edemez ALLAH Müsade etmez İslam'ın son kalesi Türkiye
Daha fazla yorum görüntüle