Muharrem İnce'nin istifa tarihi belli oldu

CHP yönetimine bayrak açarak başlattığı 'Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan Muharrem İnce'nin ne zaman istifa edeceği merak konusuydu. Daha önce 'bahara partiyi kuruyoruz' açıklamalarında bulunan İnce'nin, 1 Mart'ta CHP'den istifa edeceği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2021 12:43 GÜNCELLEME 19.01.2021 12:52 SİYASET
Muharrem İnce'nin istifa tarihi belli oldu
Muharrem İnce'nin istifa tarihi belli oldu

Başlattığı Memleket Hareketi’ni partileştirme kararı alan Muharrem İnce'nin ne zaman parti kuracağı uzun süredir merak konusuydu. Partileştirme kararı aldıktan sonra parti tüzüğü ile ilgili çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini açıklayan İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceği belli oldu.

1 Mart'ta istifa edecek

Muharrem İnce'ye yakınlığı ile bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, istifa tarihini açıkladı. Bayer, Muharrem İnce'nin CHP'den 1 Mart'ta istifa edeceğini duyurdu. Bayer bugünkü yazısında, “2023 seçim dönemine ilişkin en ciddi hazırlığı Muharrem İnce’nin yaptığı ortaya çıktı. İnce’nin, bahar ayına gelmeden ‘bombaları’nı patlatmaya başlayacağını söylemesi, yeni kurulan partileri umutsuzluğa sevk etti. Yakın çevresine 40 yıldır üyesi olduğu CHP’den 1 Mart’ta istifa edeceğini söylediği öğrenilen İnce’nin ‘Memleket Hareketi’ için Çankaya’da 4 bin 500 metrekarelik bir bina tutması, partileşme konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Halk TV’nin ekranlarını Muharrem İnce’ye açması konusundaki söylentiler de konunun bir başka ciddi boyutu sayılıyor.” düşüncesini dile getirdi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • bekit 3 yıl önce Şikayet Et
    chplilern önünde dersimli olmayan bir partiye oy verme alternatifi olacak. chpliler kılıçdaroğlundan nefret ede ede oy veriyor atadan dededen chpliyiz diye ezbere oy veriyorlar. Bu ezberi bozabilir.
    Cevapla
  • Adem ATA 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeee. kılıçtaroğlu koltuğa yapışmanın çözücüsü bulundu yeni parti kuracaklar -chp- iyi- partiden gelen milletvekilleriyle senin olan partini geçecekler sende yapıştığın koltuğu bırakıp gideceksin ellerinle partiyi sahiplerine teslim edeceksin yolun açık olsun hdp ile birlikte olan Akşener e olacak .Amerikan yazılımı bitecek.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bundan hiç bir şey olmaz saman alevi gibi bir parlıyor sonra birileri buna otur diyor kuyruğunu altina alıp oturuyor
    Cevapla
  • Ali aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    yok sanırım muharrem ince parti kurup cumhur ittifakına katılaçak ?
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Partisinden istifa etmeye bile cesaret edip meydanlara çıkamayan adamdan hiç bir halt olmaz.
    Cevapla
  • Akın Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma yorum
    Cevapla
  • Tarafsız. 3 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem bey saygılı efendi dürüst terbiyeli bir siyasetçi demek'i başka bir çıkış yolunu bulamadı bu yola baş vurdu bundan sonraki siyasi hayatında başarılar dileriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR