AK Partili Bülent Turan'dan CHP seçmenine çağrı: Bu gidişat gidişat değil

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan erken seçim tartışmaları ile ilgili 'CHP'nin ulusalcı, milliyetçi, Atatürkçü yöneticilerine ve seçmenlerine sesleniyorum. Bu gidişat gidişat değil. Bu gidişata dur demeleri lazım. Siyasi kavga polemik baş tacı. Ama toplumu geren, insanlara hakaret eden söylemlerin bu ülkeye bir faydası yok.' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2021 18:05 GÜNCELLEME 20.01.2021 22:46 SİYASET
AK Partili Bülent Turan'dan CHP seçmenine çağrı: Bu gidişat gidişat değil
AK Partili Bülent Turan'dan CHP seçmenine çağrı: Bu gidişat gidişat değil

Turan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayınla katılımıyla gerçekleşen AK Parti Çanakkale 7. Olağan Kongresi’nde konuştu.

Yunanistan'ın göçmenlerle ilgili tutumunu eleştiren Turan, Yunanistan'ın Türkiye'nin karşı komşusu olduğunu hatırlatarak; “Yunanistan, Ege sularında göçmenlerin botlarını batırarak gecenin karanlığında soğuk sulara itti maalesef. Avrupa'nın Yunanistan diye bir sorunu var. Avrupa'nın insani değerlerden kopmuş acımasız bir devlet problemi var. Yunanistan gece yarısı insanları soğuk sulara yaşlı, kadın, genç ve bebek demeden ölümüne itmesine Türkiye'den ses çıkıp yapma diyen askerimiz var, polisimiz var. Onlar o insanları ölüme gönderirken kendi görevi olmadığı halde kara sularından o insanları alıp kendi ülkesine sağ salim gönderen mazlumların hamisi bir Türkiye var. Bize yakışan budur. Yunanistan kendi ülkesinde Batı Trakya'da kendi vatandaşının hakkını vermemeyi bir devlet anlayışı zanneden sığ bir anlayışla politikasına devam ederken, Türkiye tüm dünyaya umut olmaya ve mazlumlara el kanat uzatmaya çalışan bir büyük devlet duruşu ortaya koyuyor.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan

Erken seçim konusuna da değinen Turan, konuşmasına şöyle devam etti:

“CHP'nin ulusalcı, milliyetçi, Atatürkçü yöneticilerine ve seçmenlerine sesleniyorum. Bu gidişat gidişat değil. Bu gidişata dur demeleri lazım. Siyasi kavga polemik baş tacı. Ama toplumu geren, insanlara hakaret eden söylemlerin bu ülkeye bir faydası yok. Biz bunları konuşurken ne diyorlar? İlla erken seçim. Erken seçim yok, olmayacak. Ama şunu söyleyeyim, yarın seçim var desek CHP'nin oyu mu artacak? İYİ Parti'nin oyu mu artacak? Biz yarın seçim olsa Cumhur İttifakı olarak, MHP ve AK Parti grubu ile beraber göreceksiniz çok daha büyük oy farkı ile devam edeceğiz.”

Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ı tebrik etmesini değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu'nun Biden'ı seçim bitmeden, sonuçlar netlik kazanmadan tebrik ettiğini dile getiren Turan, “Daha resmi tören bile yapılmadan, sonuçlar kesinleşmeden İngilizce tweet atarak Biden'a tebrik için sıraya girmek Atatürk'ün kurduğu bir partiye yakışmaz. Biden'e gösterdiği saygıyı, Hafter'e, Sisi'ye, Esed'e gösterdiği saygıyı kendi ülkesinin Cumhurbaşkanına göstermeyene bu millet evet demez. O yüzden yüzde 25'i 26'yı yapamadı, yapamayacak. Kerhen oy alıyorlar. Hatır için oy alıyorlar. Çanakkale'den sesleniyorum, Kılıçdaroğlu 5 sene konuşmasa, ağzını açmasa, sağa sola sataşmasa, yokmuş gibi davransa inanın CHP seçimlerde daha çok oy alır.” şeklinde konuştu.

Pandemi tedbirleriyle düzenlenen kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Çanakkale İl Koordinatörü ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, çok sayıda parti yöneticileri ve teşkilat mensubu, sivil toplum kuruluşları ile Oda ve Borsa Başkanları ve çok sayıda misafir katıldı. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen kongrede Naim Makas yeniden AK Parti Çanakkale İl Başkanı olarak seçildi.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bana seslenme vekil bey...2000 sonrası emekliyim ve benim yasal hakkım olan intibaka red oyu kaldırdın,o yüzden maaşımı 2000 öncesine nazaran eksik alıyorum.
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    ce-ha-pe şimdi kendince diyor ki, "pandemi döneminde insanlar zor durumda kaldı ekonomik olarak, bunalımdalar, şu an seçim olsa her şeyin sorumlusu olarak AKP'yi gösterip bol bol çamur atarız, millet de arkamızdan koşa koşa bize gelir." bunlar embesil bunlar alık bunlar bunak... içlerindeki adam gibi çakı gibi zehir gibi adamları da zaten harcadılar, kaldılar dingillere.
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    kitaplarındaki yazıyı okuyorlar herhalde. Terör bitince siyasi malzemeleri bitti demektir.
    Cevapla
  • Ali Usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp politikası sadece hakaretten ibaret. nerde ne yapmış ? bilen varmı hangi belediyelerinde Heykel harıç bi iş yaptılar ? bütün aldıkları karalar AYM gitmeler Türkiyenin cıkarına karşı ve dolaysı burda art niyet var bunu artık chp lilerde anlaması lağzım veya ermeniler.
    Cevapla
  • Ala 3 yıl önce Şikayet Et
    Apo itinin neferleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR