Meclis’te trollere tepki yağdı!

TBMM Genel Kurulu’nda kısa gündem konusu sosyal medyadaki trollerdi. Meclis Başkanvekili Celal Adan’ın, “Allah insanların haysiyetini, şerefini onlardan korusun. Karanlık bir odaya geçiyor, ismini cismini gizleyerek... Bu ülkede ismini gizleyip Türkiye’yi sevenlerin Allah belalarını versin. Ne gizliyorsun?” sözleri alkış aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2021 07:51 GÜNCELLEME 20.02.2021 07:58 SİYASET
Meclis’te trollere tepki yağdı!
Meclis’te trollere tepki yağdı!

Sosyal medya infazları siyasilerin ortak yakınma konusu oldu. Meclis Başkanvekili Celal Adan’ın, kimliğini gizleyip politikacıların saygınlığını hedef alan trollere karşı bedduası Meclis Genel Kurulu’nda alkışlarla karşılandı. Meclis’te kısa bir oturum konusu olan sosyal medya yakınmaları şöyle:

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Söylediğiniz şey bağlamından koparılıyor, yüzlerce yazı yazılıyor, bir sürü haber, bir sürü tweet... Artık insan haklarını savunacağım derken bunu yapanlar bizim insan olduğumuzu unutuyorlar galiba.

Meclis Başkanvekili Celal Adan: Tüfek icat oldu, mertlik bozuldu. Sosyal medyada bir grup insan... Allah insanların haysiyetini, şerefini onlardan korusun. Karanlık bir odaya geçiyor, ismini cismini gizleyerek... Bu ülkede ismini gizleyip, Türkiye’yi sevenlerin Allah belalarını versin. Ne gizliyorsun? Ahlaksız. Bir adam ismini gizleyerek siyasi değerlendirme yapar mı? Geçmişte bir olayı anlatacağım: Adam eve geliyor, eşine ‘Odada çalışacağım’ diyor. Adam mektubu yazıp saklıyor. Ertesi gün eşi mektuba bakıyor, haftada iki kez görüştüğü arkadaşıyla ilgili Genel Başkan’a mektup yazmış. İşte şöyle sana karşı, böyle karşı. Kadıncağız mektubu gönderiyor genel başkana, ‘Bunu yazan eşim’ diyor. Şimdi bu milletvekili ne talihsiz bir milletvekili ya.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: En düşmanımın seçmeyeceği görüntülerle ve sabaha kadar hakkımda 90 bin tweet. Yahu, bana bir şey olmaz, tanınırlığımı arttırır.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: Troll dili, siyasetin dili olmaya başlıyor. Bir tür derinlik sarhoşluğu olarak tanımlayacağım...

Hürriyet

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Osmanlı Tokadı 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki de korktuğu için ismini gizliyordur. Millet vekili değildir belki. İçinde yaşadığı buhranı bu yolla dile getiriyordur. Sapla samanı ayıramıyor belki de aklı selim değildir cezai ehliyeti yoktur ama bela okumak nedir Allah aşkına ? Sen başkan vekili olmuşsun orada.. Orası kahvehane mi ? Bu nasıl bir üslup? Kendine gel kendine.... Ayrıca meclis halkın makamıdır. Millet vekillerinin sarayı değil... Bizim dertlerimize çare olunan yerdir. Millet vekilliğinin anlamı ve şekli değiştirildi maalesef... Yaşadığım yerde insanlar soğuktan donarak ölüyor aç ve hasta olarak... Siz halkı bırakmışsınız kendi dertlerinizle uğraşıyorsunuz. Ayıp size vallah...
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Celal Adan ismini gizleyip Türkiye'yi sevenlerin Allah belasını versin mi dedi ? Yanlış mı anladım acaba? Bela okumakla olmuyor başkan vekili.... Sen neden orada duruyorsun ? Ne işin var orada senin ? Meclisi lokanta olarak mı kullanıyorsun? Bela okuyarak işler çözülmüyor maalesef.. Gerçekten hiç beğenmedim bu tavrını... Hiç hoş olmamış. Hiç yakıştıramadım.... Acizlik göstermişsin. Derhal İstifa etmen gerekir.
    Cevapla
  • Hatırlatırız. 3 yıl önce Şikayet Et
    Esas trol özğür özelin ta kendisidir. Fetönün sözcüsüdür. Zavallı hâli ile devletimizi darbeyle tehdit ettiğini unutmadık. 15 temmuz hain darbe girişiminde yediği darbeyi unutmuş galiba. Sorun değil yine hatırlatırız.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla Özgür eleştiriyorsun ya Trollerden en çok nasiplenen de sizsiniz. Her türlü yalan iftira sizde,kim üretiyor bunları. Muhalefet yapacağına trol ordusu kur ,seçim garanti.
    Cevapla
  • Harputlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tc kimlik no girilmeden internetten hesap açılmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR