Bahçelievler Belediyesi CHP'li meclis üyesinin, filyasyon ekibindeki başörtülü görevliye, "Senin başında şu şey varken, nasıl güvenip ağzımı açarım, ya beni zehirlersen" dediği iddia edildi. Meclis üyesi hakkında CHP soruşturma başlattı.

İddiaya göre filyasyon ekibinde görevli Tuba Taşkın Öztürk, CHP'li Meclis üyesi İsmail Hakkı Temel'den sürüntü örneği almak istedi.

Hakarete uğradığını söyleyen filyasyon ekibinde görevli diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk, "Numuneleri aldığımız sırada bir belediye meclis üyesinin sözlü saldırısına uğradım" dedi.

"Senin kafanda şu şey nasıl güvenebilirim"

İstanbul Bahçelievler belediyesinin CHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Temel'in kendisine "Senin kafanda şu şey var yani nasıl sana güvenebilirim ya beni zehirlersen" dediğini ifade eden Öztürk bu tepki karşısında şaşırdığını söyledi.

Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

"Ona az önceki söylediği sözün çok kırıcı olduğunu ve hiç şık bulmadığımı belirttim ama haklıyım. 'Yani kafanda şu şey var ben sana nasıl güveneyim ya zehirlersen ya beni öldürürsen' dedi"

"Hanımefendiye espri yaptık orada"

CHP'li Meclis üyesi İsmail Hakkı Temel ise yanlış anlaşıldığını savundu.

Temel, "Hanımefendiye espri yaptık orada. CHP'liler daha doğrusu radikal solcular başı kapalı bir bayan için derler ki 'ya ben buna muayene olmam'. O bakışı eleştirdim ama arkadaşımız yanlış anladı" dedi.

Filyasyon görevlisi Öztürk, "ayrımcılık" ve "hakaret" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Hakim karşısına çıkan Temel, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı da, Meclis üyesi hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Bir Okur 10.03.2021 15:39
    He canım he bir Allah'ın espirilisi sizsiniz! millet hep sizi yanlış anlıyor zaten! kıt akıllı hep karşınızdaki zaten! herkesi CHP zekasında görmeyin!
  • Kayserili 10.03.2021 15:23
    Şaka yapmış güya aslında bunun ağzından sürüntü örneği almıyacan sırf ibret olsun diye kaka yapacan ağzının ortasına
  • imansız kefere 10.03.2021 15:11
    imansız ın yapacağı budur.
  • Serdarbi 10.03.2021 15:11
    Abi bunların bu hastalıklı zihniyetleri 1000 yil sürer. Bitmez. Hakta olacak .batılda olacak. Bu bir imtihan .onların ölümden sonra dirilmeye inananlarına soracsksınız.ALLAHcc sizi mahşerde hangi kanunlara ve kitaba göre yargılayacak.NOKTA.anlayan anladı
  • HasanHoca 10.03.2021 14:51
    Hala bunlara oy verip başımıza getirmeye çalışan İslam evlatlarına ibret olacak mı bu olay.
Daha fazla yorum görüntüle