Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye düzensiz göç akını olduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle: 

Taliban'la bazı görüşmelere varıncaya kadar şu anda ilgili kurumlar çalışıyor. Belki benim bile onların lideri durumunda olacak olanı kabul etme durumum olabilir.

Afganistan durumu biraz farklı. Biz şu anda gerek İran kapısından, gerek Irak'tan duvarlarımızı ciddi oranda yükseltiyoruz. Bu duvarlar düzensiz göçün ülkemize girişini engellemek için. Çok da fazla kalmadı. Tamamıyla sınırlarımız bu duvarlarla örülüyor. 

Herkes şunu da bilsin ki, Türkiye yol geçen hanı değildir. Bütün bunları biz ölçüyoruz, adımlarımızı ona göre atıyoruz. Sosyal medyada birilerinin abarttığı şekilde sınırlarımızdan düzensiz göç akını yok. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Misafir 12.08.2021 13:55
    Bizim gözlerimiz bozuk o vakit.Göz göre göre de yol geçen hanı değil denilmez ki.En basitinden sayın cumhurbaşkanı bir çocuk parkına 17 -17.30 saatlerinde gitse gördükleri karsisimda hala yol geçen hanı değil der mi acaba?Bilmeden konusmak kolay onlarla caddede sokakta parkta karşılaşan biziz biz.Herkes kendine gelsin artık seçimler de getekli cevabı verecegiz insallah.
  • ozan 12.08.2021 07:20
    adam hangi biriyle uğrassın her taraf hain dolmuş. ortalık karışsın diye bekleyen çok.
  • Emree 11.08.2021 23:54
    Bizim gördüğümüz ne peki.nere baksam göçmen.
  • haydar 11.08.2021 23:38
    Bu gidiş hayra alamet değil