Başbakan erken seçim istedi!

Erdoğan 23 Nisan etkinliği kapsamında koltuğu minik öğrenciye devretti. Erdoğan koltuğundan kalkarken ilginç bir gönderme yaptı. Minik Başbakan ise gülmekten kırdı!

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 23.04.2008 16:59 GÜNCELLEME 23.04.2008 16:59 SİYASET
Başbakan erken seçim istedi!
Başbakan erken seçim istedi!

Başbakan Erdoğan, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde koltuğu Çankaya İlköğretim Okulu öğrencisi Baha Uçak'a terketti. Erdoğan koltuğundan kalkarken 'Başbakanlık koltuğunu terkediyorum. Terketmez diyenlere bu en güzel cevaptır herhalde.' dedi.


Minik Başbakan'a hangi takımı tuttuğu soruldu. Minik Başbakan, 'Ben milli takımı tutuyorum. Ayrıca bütün takımları tutuyorum ve bütün takımlarımıza her maçta başarılar diliyorum' dedi. Muhabirler, 'Çok politik konuştunuz.' deyince de 'Biz niye buraya oturduk ki' cevabıyla bütün salonu kahkahaya boğdu.


Gıda fiyatlarında yaşanan artış soran muhabirlere de cevap veren öğrenci Başbakan, 'Halkımız merak etmesin O açık denizdeki gemileri kıyıya yanaştırıp bütün pirinçleri depolara döktüreceğim.' dedi.


İlköğretimli Başbakan 'Biz iktidar da olsak muhalefette olsak kardeşiz. Ben ülkemizin böyle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. sorun olsada biz kendi aramızda çözeriz' şeklinde konuştu.


Muhabirlerin peş peşe gelen sorularına kaçamak yanıtlar veren minik Başbakan, 'erken seçim olacak mı şeklindeki' soruya 'Erken seçim sorusunu isterseniz makamın gerçek sahibine soralım' diyerek yanıt verdi. Bu çıkış başbakan Erdoğan ve salonda bulunan muhabirleri bir kez daha kahkahaya boğdu.


Minik Başbakan daha sonra, 'Yapılacak seçimle devlet büyüklerimizin bir an önce seçilmesi bizi de mutlu edecektir. Erkenden olup bitsin.' diyerek bir günlük de olsa erken seçime onay verdi.



YORUMLAR 4
  • demir demiroglu 18 yıl önce Şikayet Et
    haber mi simdi bu. yaw dalgamı geciyon haber7
    Cevapla
  • hasan yegin 18 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Böyle hazırcevap çocuklarımız olması,sözlerini yerliyerinde kullanması tebrike şayandır.Gelecegimiz gerçekten parlaktır.Tüm çocuklarımızın ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.Yarınlarımız saglamdır.
    Cevapla
  • UGUR ISPARTALI 18 yıl önce Şikayet Et
    baykal bugün sizin gününüz. sayın baykal basbakan ıle gereksız polemiklere girmeseydınız bugun o koltukta 1 gün de olsa siz oturacaktınız...
    Cevapla
  • yorumcugeldi 18 yıl önce Şikayet Et
    bari 1 gün. o koltuğa bari bir gün baykal otursaydı .adamın gözü açık gidecek valla
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR