Kurtulmuş açıkladı: Anketlerde AK Parti açık ara birinci

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, kamuoyu anketlerinde AK Parti'nin açık ara birinci olduğunu söyledi. Kurtulmuş, "AK Parti açık ara birinci partidir ve bütün yaş gruplarında birinci partidir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2021 19:29 GÜNCELLEME 16.10.2021 19:29 SİYASET
Kurtulmuş açıkladı: Anketlerde AK Parti açık ara birinci
Kurtulmuş açıkladı: Anketlerde AK Parti açık ara birinci

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu'da bir otelde düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında, bu tür bölge toplantıların çok önemli ve faydalı olduğunu, fikirlerin tartışılıp ve istişarelerin yapıldığı bu toplantılarda ayrıca, dostluk, kardeşlik ve arkadaşlığın geliştirildiğini ifade etti.

"KAMUOYU ANKETLERİNRDE AK PARTİ AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİDİR"

Kamuoyu anketlerine değinen Kurtulmuş, "Bugün bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir ve bütün yaş gruplarında birinci partidir. Bu başarılarımızın arkasında siyasi tecrübelerimiz var. Bu başarının arkasında gerçekten fedakarca çalışmanın yeri var" diye konuştu.

Şimdi önlerinde çok daha önemli bir sınav olduğuna değinen Kurtulmuş, "Gönle girmek zordur ama gönüllerden düşmemek çok çok daha zordur. Önümüzdeki 2023 ve 2024'ün bizim açımızdan siyasal ahlak bakımından belirleyici olan kısmı burasıdır. Gönüllerden düşmemektir. Bu fedakarlık ister, daha çok çalışmak ister, daha çok emek ister. İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 2023'ü kazasız belasız atlatarak 2024'de aldığımız oyun daha fazlasını alarak yolumuza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 117 TÜMÜ
  • Pala remzi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya bir dahi geldiğinde şuradan anlayabilirsiniz (istatistiğe itibar etmem onu kemalda söylüyor) bütün ahmaklar ona karşı birleşmiştir. Türk milleti ariftir.
    Cevapla
  • Ayasli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomik sıkıntı var diye ülkeyi bile bile terör orgutlerine teslim edecek degiliz
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    herhalde farklı bır gezegende yasıyor.sayın kurtulmuş.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    siz faklı gezegendesınız galib
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ucuza araba telefon alamıyorum diye ülkeyi terör örgütüyle iş birligi içinde olanlara teslim edilmeyecegini anlamamışsın anlaşılan
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen atsan ne atmasan ne senin oyunla kaybedecek sanki biz sülalece Akpartiliyiz sonuna kadar reisciyiz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu güne kadar çok iktidarlar dönemi yaşadık ve tüm iktidarlar vatandaşa geçiminde rahatlık verdikçe göreve devam etti,geçim sıkıntısı verenleri hep değiştirdi . İktidarda kalmanın formülü vatandaşı geçim konusunda rahatlatmak ,kimse kalkıp kendi yaşamını sıkıntıya sokan partiye ,lidere oy vermez Vatandaş hazineyi güçlü tutan , komşu ülkelerle iyi ilişkiler kuran ,uluslararası ilişkilerde Türkiye’nin çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün turan ,Türk parasının gücünü koruyan liderleri çok iyi bilir ve seçer . Hizmet de görür koropsionu da bilir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal abi bu seçimde sevinecek gibi.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR