TV100'de Pınar Işık Ardor'un Gündeme Dair programına konuk olan Hulki Cevizoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyareti ve adaylığına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Hulki Cevizoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun kimsenin durduramayacağı Cumhurbaşkanı adayı olduğunu belirterek "Bu şu an için CHP'nin iç sorunudur. CHP bunu görmezden gelerek halının altına süpürmekte kavgayı sürekli olarak öteliyor. Ama bu kaçınılmaz bir kavgadır." dedi.  

İmamoğlu ve ekibinin her yaptığı faaliyeti internet sitelerine koyduğunu söyleyen Hulki Cevizoğlu, Diyarbakır ziyareti sırasında yaşananlara değinerek " İmamoğlu o resimden, şehitlerden, şehit yakınlarından, seçmenlerden utandı mı bilmiyorum o resmi kullanmadı." dedi. 

Millet İttifakı'nın "Biz Erdoğan'ın tabanından oy alacağız, 50 +1, bir oy 3 oy bile çok değerli. Onun tabanından kazanacak bir aday tipolojisi çıkarıyorlar." diyen Cevizoğlu Sen şehitlerimize sahip çıkmazsan, askerlerimizi, öğretmenlerimizi şehit eden PKK'lıların önünde poz verirsen her halde bunu çekindiğin, utandığın için ekranlarda göztermezsen internette göztermezsen, nasıl AK Parti, MHP ve Atatürkçülerin tabanından oy alacaksın bilemiyorum." ifadesini kullandı.

Cevizoğlu, "Lider partisi olmayan CHP, çünkü çok liderli, her konuşanı çaresizlikten demokrasi adıyla anıyorlar. Biz buna düşmeyi uçmak sanmak diyoruz. Adam düşüyor ama bize uçuyorum diyor. Oysa gerçekte düşüyor. Yıllarca da düştü, ama her seferinde ben uçuyorum bu sefer daha çok uçacağım diye anlatıyor. Kimin kanatlarıyla uçacaksın. HDP'nin kanatlarıyla uçacak bir CHP'ye ben ve benim gibi Atatürkçülerden ne kadar oy gelir bilmem" dedi.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Ali 19.10.2021 18:22
    baskanlığıda hile ile almaya çalışacaklar bu kesin ak partinin bu konuda tedbir alması lazım bilgisayar uzmanlarının seçime katacakları hileleri çözebilecek uzman bilgisayarcılar yetiştirmesi lazım
  • Dobra 19.10.2021 11:46
    Kredi çekip seçmenlere dağıtıyor sanırım sütçü
  • EBRAR 19.10.2021 11:40
    Bu imamoğlu denen adam bu ülkenin turuva atıdır haindir .Çünkü askerimize,Polisimize, Vatandaşlarımıza kurşun sıkan hain hdp ve pkk nın uşağıdır. Neden uşağıdır deseniz anlatayım. Hdp nin eş başkanı dedi ki imamoğlu bügün o koltukta oturuyorsa hdp nın oylarıyla oraya gelmıştır. Chp den yalanlama gelmedi. Ondan dolayı imamoğlunu D.Bakırda ki hdp ziyareti vefa borcudur. Bir kürt olarak imamoğlunu lanetliyorum.
  • poyrazi 19.10.2021 10:39
    hulki sen aday ol sana oyumuzu verelim
  • Ali 19.10.2021 09:25
    Asla oy vermem
Daha fazla yorum görüntüle