CNN Türk ekranlarında konuşan gazeteci Hulki Cevizoğlu, Kılıçdaroğlu'nun dilinin 'tehdit dili' olduğunu söyledi.

CHP bugüne kadar jakoben bir parti olmakla eleştirildiğine vurgu yapan Cevizoğlu, "CHP yine jakobenizm yapıyor. Bu iddialar unutulmuştu şimdi bunları yeniden canlandırıyor, hortlatıyor. Ayrıca böyle bir ana muhalefet olabilir mi?" dedi.

"AK PARTİ DUA EDİYOR"

"Ben şimdi CHP yöneticisi, CHP üyesi olsaydım 'Sen Erdoğan'a mı çalışıyorsun' derdim" ifadelerini kullanan Cevizoğlu, "Millet, AK Parti dua ediyor 'Allah Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından eksik etmesin. Yaptığı her konuşma bize puan kazandırıyor' diye. Paralel ve seri halde bir küresel tehdidi görüyoruz. Küresel tehdidin iç yapıları var Türkiye'de Kemal Kılıçdaroğlu. Orman yangınları varken THK Başkanı'nı tehdit etti, sonra koşa koşa yanına gitti. Sonra Merkez Bankası Başkanını tehdit etti. Bakın bunlar iktidar olma dili değil, icraat dili değil, tehdit dili." diye konuştu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Guaidoglu 20.10.2021 10:25
    Saadetliler size diyor. Bak 28 Subat geri geliyor. Ses ver Saadet allooo. Kisi sevdigi ile beraberdir haberiniz olsun.
  • perdeci 20.10.2021 10:17
    Hulki bey gerçekten konuşulması gerekenleri konuşuyor.Dışardaki hainlerin içerdeki en ucuz maşası bu bay kemal .istedikleri gibi kullanıyorlar bunu.
  • erdalos 20.10.2021 08:47
    Erdoğan, tam olması gereken bir siyasetçi gibi geneli baba gibi kucaklayarak ayrım yapmadan bu ülkeyi yönetmeye çalışıyor. Bu kadar olumsuzluğa rağmen ülkenin sosyal ve ekonomik çıkarları için mücadele ediyor. Her şey dört dörtlükmüdür hayır değil eksik olanların üzerinde durmak lazım bir ve beraber olmak lazım. Bakmayın dışarıdan dost gözükenlere gittiğimiz zaman önümüzde ayağa kalkanlara bir sendelersek bir daha doğrulamayız o kadar hassas bir noktadayız.
  • Byd 20.10.2021 08:12
    CHP gelişen Türkiye nin önündeki takozdur,KK da dış güçlerin elindeki piyon,at gibi oynatıyorlar,destekçisi İP yani aksener.
  • Burak 20.10.2021 04:56
    Muhalefet aday olarak ABD büyükelçisini göstersin. Gereksiz bürokrasinin de önüne geçilir, daha hızlı karar alıp uygularlar.
Daha fazla yorum görüntüle