İçişleri Bakanı Soylu: Neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tehdit diline tepki gösteren İçişleri Bakanı Soylu, "Neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu? Avrupalı 10 büyükelçiyle bize Kato Dağı'nın mı hesabını soracaksın?" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2021 15:22 GÜNCELLEME 20.10.2021 15:22 SİYASET
İçişleri Bakanı Soylu: Neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu?
İçişleri Bakanı Soylu: Neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "O, Avrupa'nın 10 büyükelçisiyle kol kola girmiş Türkiye'nin üzerine kabus gibi çökmeye çalışıyor. Bize hesap soracaklarmış, neyin hesabını soracaksınız? Terörü bitirdiğimizin mi, FETÖ'yü tasfiye ettiğimizin mi, ay yıldızlı bayrağımızın ülkemizin her santimetrekaresinde huzur içerisinde dalgalanmasının mı hesabını soracaksınız? 2023'ü bekler, yine boynunun ölçüsünü alırsın." dedi.

"NEYİN HESABINI SORACAKSIN KILIÇDAROĞLU?"

Türkiye'de sağlanan bu gelişmeleri birilerine anlatabilmenin mümkün olmadığına değinen Soylu, şunları kaydetti:

"O, Avrupa'nın 10 büyükelçisiyle kol kola girmiş Türkiye'nin üzerine kabus gibi çökmeye çalışıyor. Bakın sorumluluğumuz yüksektir, büyüktür. Bize hesap soracaklarmış, neyin hesabını soracaksınız? Terörü bitirdiğimizin mi, FETÖ'yü tasfiye ettiğimizin mi, dünyanın en büyük havalimanını yaptığımızın mı, bu ülkede ay yıldızlı bayrağımızın ülkemizin her santimetrekaresinde huzur içerisinde dalgalanmasının mı insanların 24 saat güven içerisinde yaşamasının mı hesabını soracaksınız? Neyin hesabını soracaksın Kılıçdaroğlu? Avrupalı 10 büyükelçiyle bize Kato Dağı'nın mı hesabını soracaksın? 6-8 Ekim'de gençlerimizin, insanlarımızın ümitlerini topraklara gömenlere bir daha fırsat vermediğimizin mi hesabını soracaksın? 2023'ü bekler, yine boyunun ölçüsünü alırsın. Tayyip Erdoğan'ı tanımayanlara söylüyorum, Tayyip Erdoğan bu milletin hizmetkarıdır ve bu millet hizmetkarına sonuna kadar sahip çıkacaktır. 10 büyükelçinin şımarttığı bir siyaset nasip etmesin. Yürüyüşümüz onurludur, bu ülkenin, AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın, Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacak çok işi var."

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan 10 ülkenin Osman Kavala çağrısına destekAkşener ve Kılıçdaroğlu'ndan 10 ülkenin Osman Kavala çağrısına destek

Bakan Soylu, bu ülkeye tekrar huzursuzluğu getirmeye, terörü tekrar musallat etmeye çalışanlara ders verilmesi gerektiğini belirterek, "Anladınız değil mi kimi söylediğimi? Burada gelip istismar yapıyorlar, Ankara'da, Avrupa'da defle oynuyorlar. HDP'liler öyledir. Bu milletin emeğiyle, itibarıyla, geleceğiyle onları oynatmayacağız. Bunu oy ve demokrasiyle sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ayışığı 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa dediğin tek dişi kalmış canavar bu bizim muhalefet ise sırtlan sırtını dayadığı yer belli zavallılar bari onlara destek vermeyin ama yine şaşırtmadılar.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Chp İnönü Chpsi Yasakçı İftiraçı Türkiye Ezan Kuran Camii Müslüman Bayrak İstiklalmarşı Düşmanıdır Nokta
    Cevapla
  • ylç 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sizden razı olsun
    Cevapla
  • Yozgat 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal ağzına saglık
    Cevapla
  • türk askeri 2 yıl önce Şikayet Et
    hesabı türk milleti soracaktır dünya ve ahirette bu kadar düşmanla baş edemezler başları gövdelerine ağır gelir yere düşer Allah bize nusret size zillet versin. ne söylesek nafile iyiki cehennem vaaaarrrrr..
    Cevapla
  • garip 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumda hedef kim? kimin adına bu yorum yapıldı? bana fetö kokusu geldi. istediğin tarafa çevir. yani çevir çevir yanmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR