Bahçeli'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na çağrı, Türkkan'a tepki

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, dikkati çeken ifadeler kullandı. Bahçeli, Akşener'e de çağrı yaptı, Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2021 10:41 GÜNCELLEME 09.11.2021 13:17 SİYASET
Bahçeli'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na çağrı, Türkkan'a tepki
Bahçeli'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na çağrı, Türkkan'a tepki

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Atatürk, Türk milletinin sinesinde kurtuluşun simgesidir. Her zaman, her ortamda hatırlayacağız.

Algı operasyonları insan ve toplum hayatını zehirlemektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili yayılmak istenen ahlaksız tezviratlar gözümüzden kaçmayan alçaklıktır. Siyasi, ekonomik ve diplomatik saldırılar yaygınlaşmaktadır. 

"CHP TERCİHİNİ ŞEYTANDAN YANA KULLANDI"

HDP'nin kafesine giren CHP resmen patlamıştır. Nerede anarşik vaka görülmüşse orada Cumhuriyet Halk Partisi çıkmıştır. Bu partinin kalemşörlüğünü yapan kozmopolit zihniyetler milli dokuda dipsiz kuyular açmak için çırpınmışlar, görevi bitenlerin soluğu yabancı ülkede aldığı ortaya çıkmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu bir sonuçtur, sebep ise CHP'ni son 50 yılında yatmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun bütün yolları Kandil'e çıkmaktadır. CHP'nin hali utanç vesikasıdır. CHP tarafını ve tercihini şeytandan yana kullanmıştır.

Kılıçdaroğlu'nun esir edilmiş bir siyasetçi olduğuna kesin kanaat getirmiş durumdayım.

CHP, HDP istediği kadar tezkereye "hayır" desin, faydası yoktur. Gerekirse Kandil'e Türk Bayrağı dikilmelidir. 

KILIÇDAROĞLU'NUN ELÇİLERE MEKTUBU

Demokrasilerde muhalefet, iktidarlardan daha mühimdir. Muhalefet yalnızca demokrasilerde mevcuttur. TBMM'de denge ve denetleme göreviyle mesuldür. Türkiye'de görev yapan 10 ülkenin büyükelçisi tarafından açıklanan muhtıranın külleri soğumadan, şimdi de Kılıçdaroğlu karşımıza çıkmıştır. CHP Genel Başkanı, Türkiye'de görev yapan yabancı devlet büyükelçilerine bir mektup yollamıştır. Bu mektup 5 Kasım skandalı olarak tarihe geçecektir. Bahse konu mektupta diyor ki "Ülkenizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı olan bu projeyi desteklememelidir. Kanal İstanbul'un uygulanmasının önlenmesi için mücadele etmeye devam edeceğim. Sizlere de dünyayı korumak için çağrıda bulunuyorum" Sayın Kılıçdaroğlu ne hallere düştün? Seni ele geçiren irade kimdir? İtiraf et de yardım edip elinden tutalım. Türkiye'yi nasıl bir mantıkla hangi hakla şikayet ediyorsun?

Kılıçdaroğlu bir çuval inciri berbat etmiştir. Artık suyu ısınmış, miadı dolmuştur. Mektup gayrimillidir, gayrimeşrudur, bu mektup bir rezalettir. Zillet ittifakının yama tutmadığı ortaya çıkmıştır. Yabancı büyükelçilere mektup yazıp Türkiye'yi şikayet etmen ipliğini pazara çıkarmıştır. 

ŞEHİT YAKININA KÜFREDEN LÜTFÜ TÜRKKAN'A TEPKİ

Şehidimizin bacısına küfretmek soysuzluktur, şerefsizliktir. Bu edepsizlik, kansızlık içinde insan sevgisi, şehit saygısı ve ilahi adalet hissi olan hepimizin yüreğini dağlamıştır.

Allah'tan niyazım, ne yaptılarsa aynısıyla karşılaşmalarıdır. 

"İP BAŞKANI NEYSE BİLDİĞİN AÇIKLAMALISIN"

Buradan İP Başkanı'na sesleniyorum. Neyse bildiğin açıklamalısın. Hangi mektupları gönderip aldığımızı paylaşmak mecburiyetindesin.

"CHP SÖZCÜLERİ NEREYE KAÇTINIZ?"

Şehidimizin bacısına küfreden alçağa CHP'den en ufak itiraz gelmedi, gelemedi. CHP sözcüleri size ne oldu, nereye kaçtınız? Şehit hepimizin şehidi, ailesi hepimizin ailesi. 

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Diyarbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    İster Kürt olsun ister Türk olsun herkesin vatansever olması lazım Türkiye hepimizin
    Cevapla
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi içten vurmaya, dıştan çevrelemeye çalışanları görmeyen körler, duymayan sağırlar, küfürbaza sahip çıkan sığırlar, EYT DE EYT, EYT, EYT, AÇLIK, AÇLIK, ZAM ZAM ZAM der dururlar. vallahi bu memleketin başına bir düşman belası gelirse ozaman ne derler bilmem, Allah hem içerdeki hem dışardaki hainler ile, aklıevvellere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • ZEKERİYA 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SAĞLIK VERSİN DEVLET BEY. EYT DEN DERT YANANLAR EYT DE ÇIKSA 5000 TL MAAŞ DA BAĞLANSA YİNE ŞİKAYET ederler
    Cevapla
  • Sözügüzel 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt vatana ihanettir. Tek kelime.
    Cevapla
  • EYT li mazlum 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bahceli siz once EYT lilere ve staj magdurlarina verdiginiz sozleri bi aciklayin.
    Cevapla
  • Ali volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani burda hainlik deniliyor sen eyt diyorsun burda rezillik lerden bahsediyor sen.eyt diyorsun onunnyeri burası değil aslan parçası yiyorsa küfürü lanetle
    Cevapla
  • İYİNESİLLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmi gibi ,kendide yabacı olan Pollii moruk senin gibi devri geçmişlerdir.Mayasuru bekle,Pinokyoyu bekle ama ömrünüz yetmeyez.
    Cevapla
  • Paol 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşını bekle moruk,zaten eyt Mansur Yavaş çözecekti. Kaybol simdi
    Cevapla
  • Erpınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Fettuşi kafası
    Cevapla
  • Müslüman-Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne eyts si, 50 yaşında veya daha aşağı emekli olmak için ülke batsın umurlarinda değil. Ben hakkından razı değilim erken emekliliğe . Eyt dediniz istanbulu sahtakarlar verdiniz, hala akillanmadinizmi ?
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 2 yıl önce Şikayet Et
    senin için para namus ise. senin ğibilerin KAPIMIZDA SOFRAMIZDA YERİ YOKTUR.MESELE PARİLER ÜSTÜ BİR MESELEDİR.MİSAL senin kim olduğunu bilmem lakin: kapımdaki KÖPEĞE EKMEK VERİR SENİN DÜŞÜNCENDE OLANLARA 1 DAMLA SI DAHİ VERMEM. ELBETE HAKINIZ VERİLMESİ LAZIMDIR LAKİN: HAK İSTERKEN dolaylı söz söylemek münafıklıktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR