Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2021 19:32 GÜNCELLEME 13.11.2021 21:00 SİYASET
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu

MHP'den yapılan açıklamada, Bahçeli'nin, dün Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen "Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi" dolayısıyla Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik ettiği belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sayın Genel Başkan'ımız esasen ve gıyaben Türkiye Cumhurbaşkanı’na 'Milli Şuur Nişanı'nı Türk milletinin layık gördüğünü samimiyetle paylaşmıştır. Ayrıca, Türkiye’yi temsilen Aksakallılar Konseyi’ne atanan Sayın Binali Yıldırım’ı da telefonla arayarak gönülden kutlamıştır.

Açıklamada, Bahçeli'nin uzun bir süredir üzerinde bizzat çalıştığı, özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritası'nı Türklüğün vicdanına, Türk milletinin yüksek irfanına nesilden nesle ve elden ele taşınacak bir bayrak gibi emanet ettiği belirtildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Diyarbakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sayın Bahçliye
    Cevapla
  • üsküplü 2 yıl önce Şikayet Et
    evinde devletinde bahceli olani iyidir
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Güneş doğudan doğacak.Vakit yakındır inşallah.
    Cevapla
  • Cafer58 2 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzdaki özgürlük mücadelesinin en önemli mihenk taşısıdır bahçeli.Saygı ve sevgiye layik insan.Rabbim ömrünü uzun ve hayirli klein.
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeliyi Bu asil duruşundan dolayı taktir ediyorum.Hakkımız ona helal olsun. Gerçek bir devlet adamı.Milliyetçilik siyasetinin hakkını veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR