Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Beyaz TV'de katıldığı programda gerilim yaşandı. Sarıgül, 'Biden' sorosuna sinirlendi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Beyaz TV'de Melissa Bağcı'nın hazırlayıp sunduğu Akılda Kalsın programına konuk oldu. Programda partisiyle ilgili soruları yanıtlayan Sarıgül, ABD'den para alan muhalefet partisi sorusuna tepki gösterdi.

'ALAN PARTİ KİMSE ÇIKIP SÖYLESİN'

Bağcı'nın "ABD Başkanı Biden'den para alan muhalefet partisi var iddiasında bulundunuz, bu parti kim?" şeklindeki sorusuna sinirlenen Sarıgül, "ABD Başkanı Biden bir açıklama yaptı. İktidarın değişmesi için muhalefet partilerine destek vermek lazım. Kusura bakmayın bunu Erzincanlı Sarıgül söylemedi. Bunu söyleyen ABD Başkanı. Siz ABD başkanından hesap sormuyorsunuz, benden hesap soruyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 146 Yorum Var
  • Remzi Aslan 17.11.2021 17:14
    Sunucu tebessüm ederek Sarıgül ü gömdü zaten.
  • Seçkin 16.11.2021 22:02
    Hımmmmm , bu da normal biri değilmiş be gardaşım..Aman diyorum uzak duralım.
  • Aliya Murtaza 16.11.2021 20:55
    Yahu ABD den yardım alan muhalefet partisi kimse açıklasın, açıklamasa ben açıklayacağım diyen sen değilmisin? Sözünün arkasındaysan o zaman Daha niye kızıyorsunki. Ha değilsen yalan söyledim de kurtul.
  • Çok şaşırdım. 16.11.2021 18:26
    Tamam, söylemek istemeyebilirsiniz de; spikerin ne suçu ne kabahati var onu anlamadım.
  • alim 16.11.2021 18:14
    bir erzincanli olarak senden utaniyorum, senin öbürlerinden hic bir farkin yok. Rezil birisin acikcasi , sizlere oy verenlere aciyorum.
Daha fazla yorum görüntüle