Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde her öğretmenimize bir aylık ikramiye vereceğiz. Helali hoş olsun. 

Gıda sektörü temsilcileriyle görüşmemde bizzat sordum: Bu fiyatları artıran gerçekten siz misiniz? Neden tarlada çok düşükken manavda, markette bu kadar pahalı diye satılıyor? Dediler ki: Tarımsal üretimde girdiler çok pahalı. 

Türkiye öyle bir noktaya geldi ki: Satarken zarar ediyor. Gıda sektörünün büyük bileşenleriyle buluştum. Büyük marketler de küçük marketler de fırıncılar da vardı. Diyorlar ki: Üretici elindeki malı satmaktan tedirgin. Satışı yapanlar fiyat artışından sorumlu değildir.

Yine söylediler ki: Hükümetin birinci önceliği üreticiyi korumak olmalı. Eğer koruyamazlarsa açlık kriziyle karşı karşıya kalabiliriz. Marketçiler şunu da söyledi: Bizim sattığımız ürünlerin yüzde 77'si tarım ürünü. Denetlemeyle fiyatlar düşmez dediler. Üretimi çözeceksiniz. Piyasaya mal vereceksiniz. 

"TARIM BAKANLIĞI KALDIRILSIN" ÖNERİSİ

Birisi şunu söyledi: Tarım Bakanlığı kaldırılırsa sorun çözülür. Et Süt Kurumu engel kurumuna dönüşmüştür dedi.

ERDOĞAN'A HADSİZ SÖZLER 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan) Şimdi efelik yapıyor. Sanıyor ki biz bunların tamamını yutacağız. Bu millet yutmaz. Bu millet hepsini gayet iyi bilir. Sen korkma, bu millet senin ne mal olduğunu öğrendi. Ve şunu sana söyleyeyim: Sen artık bu saatten sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel güvenlik sorunusun. 

Yorumlar 311 Yorum Var
  • ALi AY 25.11.2021 13:28
    Sen bi konuşma yeter artik konuşma Rahşan affiyla dışarıda geziyorsun yeter senin gibi bir teröristi duymak istemiyorum ilk okul çocuğu olsa utanır senin gibi yalan söylemekten iftira atmaktan utanır ama senin yüzünde goril derisimi var nedir bilmem bir türlü utanıp sıkıldığın yok
  • Remzi 24.11.2021 22:26
    Diye haykırdı küçük kelebek
  • Cengiz 24.11.2021 20:52
    Bu alacağa bu hainlikleri ve terbiyesizliklerinin hesabı sorulmali
  • Muhammet ummeti 24.11.2021 20:13
    Kılıçdaroglu herhalde yağ mazot çay sigara kütüğü getirecek
  • İlhan Deveci 24.11.2021 18:49
    Halk asıl milli güvenlik sorunu kendisinin olduğunu düşünüyor ve görüyor. Bundan haberi vardır sanırım.
Daha fazla yorum görüntüle