AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Haber Global'deki canlı yayında muhalefeti meydanlara çıkma kararından dolayı alkışladığını ancak vatandaşların karşısına çıkacak muhalefete Diyarbakır ve Ankara'da yaşananları hatırlatarak uyarılarda bulundu.

50+1 TARTIŞMASI

50+1 tartışmasına değinen Numan Kurtulmuş şunları söyledi: Şu anda gündemimizde 50+1 meselesi yoktur. Ama kural bir kere konuldu, sonuna kadar devam edecektir denmez. Ben kuralı söylüyorum. Millet gerek duyarsa bunu değiştirir.

KILIÇDAROĞLU'NUN MİTİNG KARARI

"Muhalefetin mitinglere başlayacak olmasına açıkçası sevindim" diyen Kurtulmuş, " Kusura bakmasınlar biz yıllardır Cumhurbaşkanımız her hafta bir yerlerde açılış yapıyor, miting yapıyor. Her birimiz bir yerdeyiz. Seçim çalışmasına çoktan başladık. Ama seçim 2023'ün Haziran ayında yapılacaktır. Biz sadece seçimden seçime milletin önüne giden bir siyasi hareket değiliz." dedi. 

Muhalefetin bugün yaşananları kendisine bir fırsat olarak bilip bunun üzerinden sokakları karıştıracak bir takım işlerin içine girmemesi uyarısında bulunan Kurtulmuş "Türkiye çok yakın geçmişte, İstanbul'un altını üstüne getiren, Ankara'nın altını üstüne getiren radikal unsurlarla Türkiye'yi nerede ise bir iç çatışmanın içine sokmak isteyen  karanlık odakların neler yaptığını çok iyi hatırlıyor" dedi. Kurtulmuş, ayrıca Kılıçdaroğlu'nun Selahattin Demirtaş'a yönelik yaklaşımlarına değinirken Diyarbakır olaylarını hatırlattı ve Selahattin Demirtaş'ın bu olaylardaki rolüne dikkat çekti. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • selim 26.11.2021 13:01
    KK bidondan emir almış anlaşılan. YPG(PKK)'ya terör örgütü demeyen CHP'yi Terörist olarak Gördüğümden Ka'le almam. Onların yeri KANDİL.
  • mesut altın 26.11.2021 09:51
    muhalefet biden güdümlüdür. selahattin elebşısınıa da meir ordan gelmiştir. selahattin tam bir kukladır. kitap yazmış, saz çalmış, bunlar hep hikaye, Kürt halkı da umurunda değil.
  • 1071 26.11.2021 00:08
    Rabbim hiçbir zaman muvaffak etmesin onları zelil etsin aminn inşaAllah
  • Sadettin Cangül 25.11.2021 23:59
    Miting meydanına Demirtaş’ın ricasıyla çıkacak olan KK yanına,Meral hanımı ve Temel beyi ve marjinal gurupları almadan gitme.IMF’ci Durmuş beyi ve çantacısını almayı unutma.
  • konyalım 25.11.2021 23:35
    Tuzu kuru satılmışlar, ülkede düzen bozulunca siz rahatımı edeceksiniz
Daha fazla yorum görüntüle