CHP'den yeni 'Semra Güzel açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2022 17:24 GÜNCELLEME 17.01.2022 17:24 SİYASET
CHP'den yeni 'Semra Güzel açıklaması
CHP'den yeni 'Semra Güzel açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin, "Biz CHP olarak, elinde silahla poz veren bir teröristle yan yana fotoğraf çektirmeyi asla kabul edemeyiz. Gereğini yaparız" dedi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan CHP'li Öztrak, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke görüşmesiyle ilgili partisinin tutumunun sorulması üzerine, "Geçen hafta zaten tutumumuzu çok net ifade etmiştim. 'Terör kırmızı çizgimizdir' diyerek gereğini de yapacağımızı söylemiştim. Biz CHP olarak elinde silahla poz veren bir teröristle yan yana fotoğraf çektirmeyi asla kabul edemeyiz. Gereğini yaparız" dedi.

YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Terör kırmızı çizgileri evet doğrudur. Ama çizginin teröristler tarafında kalan kısmında yer alıyorlar sanki.
    Cevapla
  • Üç hilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Pekde inandırıcı gelmedi bunlar PKK'nın tarafindalar
    Cevapla
  • Sıradan vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan terör kırmızı çizginizse hdpkk ile ne işiniz var ibb deki teröristleri neden işe aldınız kandilin güdümündesiniz
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    chp baktıki destek versede vermesede teröristin dokunulmazlığı zaten kalkacak bari manevra yapalım bizde fezlekeye destek vereceğiz diye açıklama yapıyorlar
    Cevapla
  • anadolu ligi 2 yıl önce Şikayet Et
    bakalım bu işten yırtmak için nasıl bir formül bulacak chpkk+ip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR