AK Partili Burhan’dan ‘kanserojen su tepkisi’: Hangi Yavaş’a inanalım

ABB AK Parti Meclis Üyesi Burhan, “Ankara’nın su boruları kanser üretiyor dediler 3 yıldır neden değiştirmediler? Mansur Yavaş Beypazarı’nda asbestli borular kanser yapmaz dedi. Şimdi yapar diyor. Hangi Yavaş’a inanalım.” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2022 10:33 GÜNCELLEME 09.03.2022 10:35 SİYASET
AK Partili Burhan’dan ‘kanserojen su tepkisi’: Hangi Yavaş’a inanalım
AK Partili Burhan’dan ‘kanserojen su tepkisi’: Hangi Yavaş’a inanalım

Ankara’da su borularını yenileme çalışması yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘Kanserojen su boruları yenileniyor’ diyerek duyuru yaptı.

Ankara’daki su borularının kanser ürettiğini ileri süren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve geldiğinden bu yana, 3 yıldır boruları neden değiştirmediği merak konusu olurken Yavaş'ın daha önceki açıklamaları kendisiyle çeliştiğini gösterdi.

ÖNCE 'KANSER YAPMAZ' DEDİ SONRA KENDİ SÖYLEMİYLE ÇELİŞTİ

2009 yılında yaptığı açıklamada asbestli boruların kanser yapmadığını belirten Yavaş bugün ise kendi açıklamasıyla çelişerek, kanser yaptığını söyledi.

“HANGİ YAVAŞ’A İNANALIM”

Ankara Büyükşehir Belediye AK Partili Meclis Üyesi Sinan Burhan ise Mansur Yavaş’a tepki göstererek, "Kızılırmak suyu kanser yapıyor dediler Ankaralıya içiriyorlar. Ankara’nın su boruları kanser üretiyor dediler 3 yıldır neden değiştirmediler? Sn Mansur Yavaş Beypazarı’nda asbestli borular kanser yapmaz dedi. Şimdi yapar diyor. Hangi Yavaş’a inanalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Insan ol hain olma 2 yıl önce Şikayet Et
    para aklamak için yandaşları gider göstermeli devlete ne yapmalı borular degişmeli yol kenarlarında göze batmayan yollara yeniden asfat dökmeli kanalızyon malzalları çok eski yenileriyle degiştirilmeli bunları kim yapar yandaş sirketler ihale yöntemiyle ucuza kapat işe baslayınca fiyatı arttır ve devletin kasasından falasıyla al sirket aracıgıyla fazlası aralarında bölüşme yöntemiyle büyük horcumlaşma zenginleşme fikiri yarat
    Cevapla
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    İşini iyi yapıyor adam. Bırakın yakasını
    Cevapla
  • önder 2 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı işler istanbuldan görünüyor ama biz ankaradan göremiyoruz
    Cevapla
  • LEYLA 2 yıl önce Şikayet Et
    sana katılıyorum ama gülmekten
    Cevapla
  • evladifatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    2009 da kim baskandi
    Cevapla
  • muhsin 2 yıl önce Şikayet Et
    beypazarında mansur başkandı
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    koltukcu yavaş
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu işte hizmet etmeme . Bir de bu zihniyet başa gelirse hiç bir yatırım yapmama, hiç hizmet etmeme dönemi başlar. Artık laiklik, irtica, heykel, karakol baskınları, hastanede rehin kalmalar gibi nice kavramları tekrar görürüz
    Cevapla
  • SDF 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam fakir fukaranın hakını yedirmemek için yatırım yapmıyormuşş.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR