Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik sorunu kalmayacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, "Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik diye bir sorun kalmayacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2022 16:25 GÜNCELLEME 22.05.2022 16:25 SİYASET
Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik sorunu kalmayacak
Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik sorunu kalmayacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin il kongresine katılmak üzere Sivas’a geldi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye parti yönetimi, kongre delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Fatih Erbakan 3. ittifaktan vazgeçti: Seçime tek başımıza gireceğizFatih Erbakan 3. ittifaktan vazgeçti: Seçime tek başımıza gireceğiz

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, işsizlik ve fakirlikle mücadele edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik diye bir sorun kalmayacak. Biz bunlar gibi sadaka dağıtmak için, ekmek kuponu dağıtmak için, fakire yardım etmek için değil. Biz bu ülkede fakirliği ortadan kaldırmak için geliyoruz. İsrafın her türlüsüne son vereceğiz. İsraftan, talandan, vurgundan ateşten kaçar gibi kaçacağız. Gelir gelmez bütün bakanlıklara, belediyelere, kamu kurumlarına Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de dahil olmak üzere 'rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asacağız. Bizim dönemimizde devletten birden fazla maaş alan bir tane bürokrat kalmayacak. Gelir gelmez milyonluk makam araçları ve makam odalarına son vereceğiz. Paylaşımlı adaleti temsil edeceğiz."



'MİLLETİMİZE MİLLİ GÖRÜŞ SÖZÜ VERİYORUZ'

İktidar olmaları halinde eğitim sistemi ve müfredatı baştan aşağı yenileyeceklerini söyleyen Erbakan, "Kaliteli nesiller yetiştiren, kaliteli eğitim sistemi getirilecek. Hem bireysel kalitesi hem de ahlakı ve manevi kalitesi yüksek nesiller getirilecek. İmam hatip liselerimizin iktidarımızda taşıdığı manayla uyumlu hale getirilecek. Sağlık Bakanlığı, Dünya Sağlık Örgütü'nün tasallutundan kurtarılacak. Tarım Bakanlığı Bill Gates Vakfı'ndan kurtarılacak. Milli savunma milli eğitim milli olacak. Tarım ve Sağlık Bakanlığı yerli ve milli bakanlıklar olacak. Bütün bu adımlara atmaya dair Yeniden Refah Partisi olarak hep bir ağızdan milletimize milli görüş sözü veriyoruz. Adalet, refah, huzur, barış ve insan haklarına ancak ve ancak milli görüşle ulaşılır milli görüş de ancak ve ancak Yeniden Refah ile gelir. Refah gelecek zulmü bitecek. Refah gelecek yüzler gülecek" diye konuştu.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Deymez YORUMA
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    boş laflar .lütfen gerçekçi olalım.çalışana iş var.
    Cevapla
  • odp35 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerin Cumhur ittifakı. Buyur gel. Milli görüş, Türkün gücü Cumhur ittifakında. Sende destek ol, seçime ayrı girme.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR