Kılıçdaroğlu: Demirtaş ve Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düşüncesinden dolayı hiç kimsenin hapse atılmasını istemeyenlerin kendilerine katılmasını belirterek, Demirtaş ve Kavala'nın serbest kalmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 18:07 GÜNCELLEME 28.05.2022 18:08 SİYASET
Kılıçdaroğlu: Demirtaş ve Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılın
Kılıçdaroğlu: Demirtaş ve Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düşüncesinden dolayı hiç kimsenin hapse atılmasını istemeyenlerin kendilerine katılmasını belirterek, “Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Mehmet Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” dedi.

Çeşitli programlara katılmak üzere dün akşam saatlerinde Van’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı.



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na açıklamaları öncesi Van kedisi hediye edildi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, huzur içinde yaşamak isteyen bölge halkının kendilerine katılmasını istedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Van’ın büyümesini ve bölgenin yıldızı olmasını istiyorsanız bize katılın. Kayyum uygulamasına son verilmesini, seçimle gelenin seçimle gitmesini ve oyunuzun değerinin olmasını istiyorsanız o zaman bize katılacaksınız. Van’ın görkemli tarihinin ve doğal güzelliklerini, sadece bölgede değil, bütün Türkiye’de ve dünyada duyulmasını istiyorsanız bize katılacaksınız. Sınır ticaretinin gelişmesini, komşu ülkelerle ekonomik ve sosyal ilişkilerin gelişmesini istiyorsanız bize katılacaksınız. Düşüncesini ifade etti diye hapse atılan kişilerin ya da düşüncesinden dolayı hiç kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Mehmet Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” diye konuştu.

Çalıştaya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmak üzere çok sayıda CHP’li belediye başkanı katıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 214 TÜMÜ
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kriptoların alayı ülkeden sürülmesi lazım, topraklarımızda yaşamaları bile şehit ve gazilerimize hakaret olan kriptolar adam yerine konulup birde konuşturuluyor kürsülerden..
    Cevapla
  • Zalim düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇTARYAN atalarının ihaneti nedeniyle Dersim'den Erivana kovulmalarının intikamını almak için yanıp tutuşuyor; meralyan bacısı ve Agop'un kuzenleride yardımda kusur etmiyorlar; az kaldı hepsini anavatanları Ermenistan' a postalayacağız.
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    KIL ıçtaroğlu ecdadın Firavunun yolunda gidiyorsun; AKİBETİNİZ Arkadan gelenlerle birlikte o zalimin akibetinden bin beter OLURSUNUZ İNŞALLAH ...............! .
    Cevapla
  • Selo 42 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhuru Reis, Sayin İçisleri Bakanim. Bu adam alenen teröre, teroru destekleyenlere, bilcümle TC ye karşi kim varsa hatta ve hatta Ataturke küfredenlere maddi ve manevi destek çikmaktadir. Bedeli ne olursa olsun cok sevdiği kavala ve demirtaş ile aynı havayı teneffus ettirmenin zamanı coktan geldi. Bir vadandaş olarak kanima dokunuyor bu hainin yaptiklari
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Alın size 6 lı kuzenleri ile Türkiye yi yönetmeye talip pkk lı hain mahluk şeytanın can dostu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR