Var olan projeleri vadeden Kılıçdaroğlu'na: Anlaşılan takip etmek edemiyorsunuz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazı illere bedava elektrik vereceklerini söyledi ve vaatlerini sıraladı. Bakan Nebati ise, Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı vaatlerin zaten yapıldığını söyledi ve "Anlaşılan takip etmekte güçlük çekiyorsunuz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2022 20:33 GÜNCELLEME 28.06.2022 21:17 SİYASET
Var olan projeleri vadeden Kılıçdaroğlu'na: Anlaşılan takip etmek edemiyorsunuz
Var olan projeleri vadeden Kılıçdaroğlu'na: Anlaşılan takip etmek edemiyorsunuz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, 6 büyük ilde çiftçiye bedava elektrik vereceklerini söyledi. 

"Hükümetin CHP'yi dinlemediğini" de belirten Kılıçdaroğlu, "Çünkü onlar çiftçiden, üreticiden ve alın terinden yana değil; lobilerden yana. Doğal gaz, kömür lobisi, diğer lobiler var. Ama biz halktan, üretimden, alın terinden, çiftçiden, besiciden yanayız. O nedenle onları destekleyeceğiz" dedi. 

"ANLAŞILAN TAKİP ETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYORSUNUZ"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına cevap verdi. "Anlaşılan bizim somut icraatlarımızın hızına yetişip takip etmekle güçlük çekiyorsunuz" ifadelerini kullanan Nebati, "Bugün vadettikleriniz bizim zaten çoktan başlattığımız projeler" paylaşımını yaptı. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 59 TÜMÜ
  • Deligadir 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP den milletvekili olmak istiyorum. Ankara için kaç dolar yatırmam gerekiyor . Kılıçdaroğlu milletvekilliği taban fiyatlarını açıklasın lütfen
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı münafıklar, at gözlüklü mahluklar..
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    KK kopyacının teki, bu ülkeye güneş enerjisini, rüzgar enerjisini de Akp getirdi...Her tarafı donattı donatıyor, görüyoruz...
    Cevapla
  • harbici 1 yıl önce Şikayet Et
    bırak bu işleri kemmal. istanbul mahvoldu.bu chp zulmünden kurtarmak gerek.
    Cevapla
  • Esven 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR