Demokrat Parti lideri Uysal'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 6'lı ittifakın Cumhurbaşkanı adayı için "Kılıçdaroğlu adaylığı hak ediyor. Son kararı iş birliği içerisinde vereceğiz. Kemal Bey’le ilgili ön yargımız yok" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2022 13:38 GÜNCELLEME 03.07.2022 13:55 SİYASET
Demokrat Parti lideri Uysal'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek
Demokrat Parti lideri Uysal'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yer aldığı 6'lı ittifakın Cumhurbaşkanı adayı için CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Karar Tv'ye konuşan DP Lideri Uysal, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için "Altılı masada şahıslar yerine prensipler üzerinden tarif yapmak daha doğru. Kılıçdaroğlu adaylığı hak ediyor. Son kararı iş birliği içerisinde vereceğiz. Kemal Bey’le ilgili ön yargımız yok. Bu süreçle ilgili yaptığı katkıları göz önüne alınca olumlu bir bakış açımız var." ifadelerini kullandı. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • Empati 1 yıl önce Şikayet Et
    Nokta ile virgül bu aziz millet 20 yıldan beri adam olana notunu adam olmayana da otunu veriyor vermeye devam edecek anlayın artıkk
    Cevapla
  • Kizilelmalibasbug 1 yıl önce Şikayet Et
    Tencere kapak bulmuş birbirini nato mermer nato kafa
    Cevapla
  • NAZİF KOCATÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    2️⃣ Şimdi GÜLTEKİN UYSAL çıkmış Kemal KILIÇDAROĞLU'nun bu sinsi planına katkıda bulunuyor. Durum bu kadar aşıkâr. Bunu herkes bilsin. Bunu herkes yayınlasın... Saygılarımla... Nazif KOCATÜRK
    Cevapla
  • NAZİF KOCATÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    1️⃣ ALTILI GANYAN MASASI son ana kadar İLLET İTTİFAKI 'nın adayını açıklamayacaklar. Son anda Demokrat Parti Genel Başkanı GÜLTEKİN UYSAL 'ı ZİLLET İTTİFAKI 'nın adayı olarak açıklayacak. İLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI GÜLTEKİN UYSAL 'DIR. Son ana kadar başka aday çıkmasın diye Kemal KILIÇDAROĞLU aday olacakmış gibi pozlar verecek, konuşmalar yapacak, imalarda bulunacak adres şaşırtacak. En sonunda zangadanak GEL BAKALIM BURAYA GÜLTEKİN diyecek. Gültekin de tepetaklak gelecek. ALTILI GANYANCILARIN HEPSİ MECLİSE MİLLETVEKİLİ OLARAK GİRECEK. OLAN GÜLTEKİN'E OLACAK. GÜLTEKİN'İ DE İLK MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE GARANTİ BİR YERDEN BELEDİYE BAŞKANI YAPACAKLAR. OLAY BU KADAR BASİT.
    Cevapla
  • İlhan GÜR 1 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse Rahmetli Menderes de asılmayı hak ediyordu diyecek. Allah'tan korkmaz - kuldan utanmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR