CHP'li Mudanya Belediyesi'nde işçilere kameralı tehdit

CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kendilerine yapılan maaş zammını az bulan sendikalı işçiler için akıl almaz bir yönteme başvurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 13:05 GÜNCELLEME 14.08.2022 13:05 SİYASET
CHP'li Mudanya Belediyesi'nde işçilere kameralı tehdit
CHP'li Mudanya Belediyesi'nde işçilere kameralı tehdit

CHP'li belediyelerde yaşanan işçi kıyımı yine gün yüzüne çıktı. Son olarak Bursa Mudanya Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, kendilerine yapılan maaş zammını az bulan sendikalı işçileri, akıl almaz bir yöntemle tehdit etti.

EL KALDIRMAYANLARI TEHDİT ETTİ
İşçileri bir salonda toplayan ve verilen maaş zammını yeterli bulup bulmadıklarını sorarak el kaldırıp oylamalarını isteyen Türkyılmaz, salona kurdurduğu kamera ile el kaldırmayanları tespit edip işten atmakla tehdit etti.

İŞÇİLER MECBUR KALDI
Sabah'ın haberine göre; Kameralar olduğu için el kaldırmak zorunda kalan işçiler yapılan zammı kabul edip sözleşme imzalamak zorunda kaldı. Mudanya Belediyesi'nin sendikalı şirket personeli ile daha önce bir araya gelip masaya oturan CHP'li Türkyılmaz, işçilere 1200 lira zam yaptığını söyleyip, toplamda 7 bin lira maaş teklif etmişti. Rakamı duyan işçiler verilen farkı yetersiz bulup sözleşme imzalamamıştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • onuncu köyden 1 yıl önce Şikayet Et
    yav tamam eyvallah chp zihniyetinin ne oldugunu herkez biliyoda yillarca belediye çalışanları bu zulme maaruz kaliyo reis ver kadroyu bu cile bitsin
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu partinin görünümü makyaj. Bedava elektrikmiş, bedava traktörmüş, hak hukuk adalet, güzellik kardeşlik daha neler. Makyajı silince geriye kendi işçisini tehdit eden, namus sözü verdiği halde işten çıkaran, Atatürkten nemalanan fakat terörle teröristle kucak kucağa bir parti ortaya çıkar.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşa söylemeden vatandaşı soyan rüşvet yiyen ve vatandaşlarımızı işinden ekmeğinden eden bu hain millet ittifakının belediye başkanlarından lütfen görevden alınır ve cezalandırınız çünkü hepsinin yolsuzlukları var çünkü hepsi partilerine müdahiliyetten para tutuyorlar onlar her türlü pisliği yapıyorlar lütfen gerekeni yapınız devletimizden rica ediyoruz en ağır cezaları,,, ALLAH,,, rızası için.
    Cevapla
  • Türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam chdpkk nın demokrasi anlayışı ile örtüşüyor. Kimlerim diktatörlük yaptığı belli oluyor.
    Cevapla
  • Değil mi? 1 yıl önce Şikayet Et
    genel müdürleri dersimli kemal kaset oyunlarını çok iyi bilir... kariyeri kasetle şekillenen kuklayı örnek almışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR