AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın annesi vefat etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın annesi Zeynep Erdoğan vefat etti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 13:21 GÜNCELLEME 14.08.2022 13:27 SİYASET
AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın annesi vefat etti
AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın annesi vefat etti

Milletvekili Erdoğan'ın annesi Zeynep Erdoğan’ın cenazesi bu gün ikindi namazını müteakiben Adıyaman'ın Besni ilçesinde bulunan Tuğsuzlar Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedileceği öğrenildi. Merhume Zeynep Erdoğan’ın taziyelerinin ise Besni Latif Doğan Taziye evinde kabul edileceği açıklandı.
Annesi Zeynep Erdoğan’ın vefatını sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Muhterem Annem Zeynep Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Besni Tuğsuzlar Camisinde ikindi namazının ardından Besni Mezarlığı'na defnedilecektir. Rabbim mekânını cennet eylesin. Taziye yeri, Besni Latif Doğan Taziye Evi” şeklinde açıklamada bulundu.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Emrah Cihan Gövşer 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mekanını cennet eylesin, Allah ondan razı olsun, memleketimize hayırlı bir evlat yetiştirmiş sayın vekilimiz mehmet erdoğan herzaman mazlumların garibanların yanında yer alan değerli bir insan ülkemize ve memleketimize böyle bir evlat yetiştirdiği için herzaman dualarımız da yer alacaktır inşallah zeynep annemiz.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Rahmet Eylesin
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahnet eylesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR