CHP'nin HDP'ye bakanlık vaadi siyaset gündeminin tartışmalı konusu olarak sıcaklığını korurken bir skandal açıklama da CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek'ten geldi.

AÇIK AÇIK BÖLÜCÜLÜK YAPTI

CHP Diyarbakır İl Kongresi'nde konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek, 'Türkiye Kürdistanı' ifadesinde bulundu, açık açık bölücülük yaptı.

Nevaf Bilek kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Seçim sonucunun Diyarbakır'a, Türkiye'ye, dünyaya hayırlı olmasını diliyoruz. Diyarbakır hakikaten Türkiye Kürdistan'ında önemli, tarihi bir şehrimiz. Büyük bir şehrimiz. Ben de aslen Siirt'liyim ve Diyarbakır'ı iyi tanıyorum." ifadelerini kullandı.

CHP'NİN İKİ YÜZLÜ TUTUMU TEKRAR GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Altındağ ilçesinde düzenlenen 'Önce Türkiye Buluşması'nda bugün yaptığı konuşma ise CHP'nin iki yüzlü tutumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP için şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bizim 2 kırmızı çizgimiz var; bayrağımız ve vatanımız. Her türlü eleştiri olabilir. Başımın üstünde. Ama bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimiz." dedi.

Yorumlar 107 Yorum Var
  • Tuğra 13.09.2022 20:24
    O arkadaki muhteşem resim ile bu hainin söyledikleri bir birine uyuyor mu?acaba size soruyorum.
  • Ertuğrul 13.09.2022 13:40
    Reisimize kinleri o kadar olmuş ki eli kanlı PKK yı kardeş edinmişlerdir. Yahut bunlar gerçekten PKK lı Ermeniler.
  • Ali 13.09.2022 12:32
    Müslüman Kürt kardeşlerimi Ermeniler. Müslüman Türk kardeşlerimide. Yahudiler hırıstiyanlar sömürüyorya. Hala uyuyorlar. Yapacak bir sey yok. Uyumaya devam edin. Müslüman Türk. Ve Kürt kardeşlerim.
  • Nezaket 12.09.2022 21:25
    Yazıkbu millet bunların kimligimi biliyor bunlara yorum yapmaya degmez
  • Vatandaş38 12.09.2022 19:09
    Bunlara küfür edince suç oluyor neden acaba küfüre bile layık değil bu ve bunun liderleri ettiğin küfüre yazık
Daha fazla yorum görüntüle