CHP'li bir belediyede daha taciz skandalı: Başkan kılını bile kıpırdatmadı

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Mali Hizmetler Daire Başkanı olan Ümit Aygül, kadın çalışanı taciz etmesinin ardından mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2022 14:48 GÜNCELLEME 19.09.2022 15:00 SİYASET
CHP'li bir belediyede daha taciz skandalı: Başkan kılını bile kıpırdatmadı
CHP'li bir belediyede daha taciz skandalı: Başkan kılını bile kıpırdatmadı

Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nde güvenlik personeli olan A.Y., iddiaya göre Mali Hizmetler Daire Başkanı Ümit Aygül'ün önce sözlü sonra cep telefonu mesajlarıyla tacizine uğradı. Tacizlerden dolayı psikolojisi bozulan ve görevinden istifa etmek zorunda kalan 1 çocuk annesi A.Y. , Ümit Aygül hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığına 'Cinsel saldırı' suçundan şikayette bulundu. Aygül, mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası aldı.

"YA BENİM OLACAKSIN YA DA MAHVEDERİM"

Adana 1. Aile Mahkemesi, Aygül hakkında taciz ettiği kadına 'Yaklaşmama ve rahatsız etmeme' cezası verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre, A.Y., "Tacizlerinden vazgeçmesi için çok yalvardım ama dinlemedi. 'Ya benim olacaksın ya da seni mahvederim" dedi.

"TUTANAK BİLE TUTMADILAR"

A.Y. , "Kadın olduğu için beni anlar düşüncesiyle genel müdür Nesrin Vursavuş'un kapısını çaldım ama dinlemedi. Tutanak bile tutmayarak dosyayı kapattı. CHP yönetimi taciz olayına kılını bile kıpırdatmadı. Kadınlık gururumu ayaklar altına alınmasını sebebiyet verdiler" dedi.

CHP'de yeni skandal! Ses kaydı ortaya çıktıCHP'de yeni skandal! Ses kaydı ortaya çıktı

Sözde kadın hakları savunucusu CHP'nin utanç listesi kabarıkSözde kadın hakları savunucusu CHP'nin utanç listesi kabarık

CHP'de taciz salgınıCHP'de taciz salgını

"BELEDİYE BAŞKANI KILINI BİLE KIPIRDATMADI"

Kendisine yapılan tacize ses çıkarmayan ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş'un vurdumduymaz tavırlarının kendini yaraladığını da sözlerine ekleyen A.Y., "Yaşadığım tacizi bir türlü unutamıyorum. En son pastanede buluştuğum Büyükşehir Belediye Bakanı Zeydan Karalar'a taciz olayını anlattım. Beni sadece dinleyen başkan hiçbir şey yapmadı. CHP yönetimi yaşadım tacize sessiz kaldı ve kıllarını bile kıpırdatmadı" şeklinde konuştu.

KAYNAK : SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Affet Allahım 1 yıl önce Şikayet Et
    söylenecek o kadar çok şey var ki
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin yönettiği yerlerde taciz tecavüz olmayan yer varmı acaba
    Cevapla
  • Ali Can Yücel 1 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüz ve taciz chp nin bir geleneği, diğer bir geleneği de olanı inkar etmek.
    Cevapla
  • ILGAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    orası nasıl bir yer tecavüzcü erkekler ceza almıyor onların dokunulmazlığımı var
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Türkiye ve Halkını bu anlayıştan korusun uzak tutsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR