CHP'den Akşener'in 'aday' sözlerine ilk cevap!

CHP Grup Başkanvekili Özel, Akşener'in "Altılı masanın noter olma görevi yok. Masaya biz de aday getirebiliriz. Aday CHP'li de olabilir" sözlerini değerlendirdi. Özel, "Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 18:57 GÜNCELLEME 28.09.2022 19:08 SİYASET
CHP'den Akşener'in 'aday' sözlerine ilk cevap!
CHP'den Akşener'in 'aday' sözlerine ilk cevap!

Özel, "Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur. Açıklamayı Kılıçdaroğlu yapsaydı bunları söylerdi. Altılı Masa'nın kurulduğunu söylüyor ve ona önem atfediyorsanız o masanın karar verici olduğunu söylersiniz'' diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Altılı masanın noter olma görevi yok. Aday konusu belli bir noktaya geldikten sonra çözümlerimizi ortaklaştıracağız. Masaya biz de aday getirebiliriz. Aday CHP'li de olabilir. Kazanmak önemli" açıklamalarına CHP'den ilk yanıt geldi.

''SÖYLEMLERDE ÇELİŞEN BİR DURUM YOK''

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur. Açıklamayı Kılıçdaroğlu yapsaydı bunları söylerdi. Altılı masanın kurulduğunu söylüyor ve ona önem atfediyorsanız o masanın karar verici olduğunu söylersiniz. Sizin söylediğiniz noterler karar verici değillerdir, önüne neyi götürürseniz onu damgalar 'aslı gibidir' yapar'' dedi.

''KARAR VERİCİ ALTILI MASADIR''

Özel karar vericinin altılı masa olduğunu vurgularken, ''Karar vericinin altılı masa olduğuna göre ki bunu sayın genel başkan defalarca söylüyor. O altılı masanın belirleyeceği aday 13'üncü cumhurbaşkanıdır. Dolayısıyla genel başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur. Ayrıca altılı masanın toplantısına 4 ay yok 4 gün var. 4 gün sonra 6 liderin oturup konuştuktan sonra nasıl bir sonuç bildirgesi yayınlayıp altına hangi imzaları atacağına bütün Türkiye görecek'' açıklamalarını yaptı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • KAYSICI BABA. 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lı Masanın belirliyeceği aday noterdende kötü kukla bir c.başkanı.Noter imzalıyacağı belgeye bakar cümlesinden kelimesine ,noktada virgülüne kadar bir eksiği vasa geri iade eder .Ya sizin kukla adayınızın önüne ne koyarsanız itiraz wetme hjakkı yok imzalar verir .
    Cevapla
  • bursadan 1 yıl önce Şikayet Et
    altılı değil altıartı bir diyeceksiniz...kandırmayın milleti...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp iyi partiyi deslekledi 15 adamla diyet borcumu ödedik diyor yalan bir fırıldak düzenliyororlar ip pkk ile birlikte ısınma turları başladı bu kadını çok iyi takip edin
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan aday değil ancak alay olur
    Cevapla
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar birbirine sövsede ses çıkaramıyorlar ilginç, en ufak bir şeye ağzından köpükler saçarak feveran eden sözcüler ve özgür kardeş İyi parti ve Hdp nin açıklamalarına karşı kadife yumuşaklığında sanki üzerlerine vernel dökülmüş gibi cevap veriyorlar. Ama söylemedi demeyin içine atıyorlar hele bir masa dağılsım veya seçim kaybedilsin o zaman çok fena carlarlar gibime geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR