Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepkiler yağmur gibi! AK Parti: Artık mızrak çuvala sığmıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin'de etkisiz hale getirilen terörist Dilşah Ercan ile ilgili öne sürdüğü 'DNA raporu' iddiasına çok sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 10:07 GÜNCELLEME 30.09.2022 10:10 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepkiler yağmur gibi! AK Parti: Artık mızrak çuvala sığmıyor
Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepkiler yağmur gibi! AK Parti: Artık mızrak çuvala sığmıyor

Mersin'de PKK'lı teröristlerin polisevine düzenlediği hain saldırıda Zozan Tolan kod adlı terörist Dilşah Ercan öldürüldü. PKK terör örgütü, Ercan'ın saldırıda ölmediğini öne sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da benzer bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, partisinin 'mağdur gazeteci' olarak lanse ettiği teröristin saldırıyı gerçekleştirmediğini ima ederek DNA raporu istedi.

AK PARTİLİ HAMZA DAĞ: MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Mızrak çuvala sığmıyor. Sadece teröristleri gazeteci diye aklayan raporları değil, sayısız örnekten sonra şu artık çok nettir: CHP terör örgütlerini doğrudan ve dolaylı olarak desteklemektedir ve Kılıçdaroğlu ve CHP'yi maalesef bir milli güvenlik sorununa dönüştürmüştür." dedi.

Dağ daha sonra ise şu açıklamaları yaptı:

İki gündür sessiz kalan CHP Genel Başkanı, PKK açıklamasına sırtını dayayıp devlete meydan okumuş.

Kemal Bey, bunlar sizin son çırpınışlarınız, kaybedeceksiniz ve size tavsiyemiz; bunun onurlu bir mağlubiyet olması için çabalamanız.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • mehmetm 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle bu adamın DNA sına bakılsın. Nereli ?
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbim pkk ile chp yi birlikte yok eylesin İki yapışık kene düşsün milletin yakasından
    Cevapla
  • Karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK ile yapışık ikiz partinin şu ülke ve insanlığa ne tür bir faydası dokunabilir
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    onur mu? onur ne gezer chpkk kemalde yakında abd ye gidecek izleyin iyi izlesin Türk Milletimiz. Abd de Erdoğan Başaknımızı abd desteğiyle nasıl deviririz brifingi alacak fetönün el eteğini yalayacak. VAtana ihanetten yargılanmalı kemal....
    Cevapla
  • Hüseyin Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk iyice sapıttı. Ölen kanı bozuk terörist in o gazeteci olmadığını ke Mal efendi ABD deki Gülenepulos papazından mı öğrenmiş. Allah chpkk ya fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR