CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!

Her fırsatta LGBT'ye desteğini açıklayan ve aileye yönelik bir tehdit olmadığını dile getiren CHP, Nilüfer Belediyesi'nde LGBT için özel merkez kurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fahri üye seçildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2022 22:24 GÜNCELLEME 01.12.2022 23:01 SİYASET
CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!
CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'nin Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'ni (SPoD) ziyaret etti.

İYİ Parti'nin yanı sıra LGBT'ye her fırsatta desteğini belirten CHP de, bu yönde bir adım attı.

LGBT İÇİN ÖZEL MERKEZ KURDULAR

Bir tarafta aile kavramının korunması için uğraşılırken diğer yanda CHP'li Nilüfer Belediyesi, LGBT için özel merkez kurdu.

Belediyenin sitesinden merkeze ilişkin yapılan açıklamada, "LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır." ifadeleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN LGBT'YE DESTEK SÖZLERİ HATIRLANDI

Öte yandan bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yıl Haber Global ekranlarında Buket Aydın'ın konuğu olmuştu.

Kılıçdaroğlu, "LGBTi Türk aile yapısını bozuyor mu?" sorusuna, "Hayır efendim ilgisi yok. LGBTi Türk aile yapısını niye bozsun? İnsanların yaşama şeklini siyasete alet etmem. İnsanların özgürlüğüne, inancına, saygı duymak zorundayız." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Yeni Şafak Gazetesi
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 524 TÜMÜ
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kime oy verdiğini söyle ; LGBT li mi,fetöcümü,CHPKK lımı olduğunu söyleyeyim !!!!.
    Cevapla
  • Mustafa Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar onlarada bakanlık verir
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Nilüfer belediyesinin açmış olduğu lgbt derneğinin fahri üyesi kemal kilicdarogluymus. Şunu öğrenmek istiyoruz Temel Karamollaoğlu ile Ahmet Davutoğlu da mi fahri üye? Çünkü 6 li masa herşeyi ortak olarak kararlaştıriyor ya.
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Lgbt Türk aile yapısını bozmuyorsa peki ne bozar? Mesela ilkokul çağındaki çocukların kuran öğrenmek için kuran kursuna gitmesi Türk aile yapısını bozar mı? Bu soruya cevabı CHP nin ittifak ortağı olan Saadetciler versin.
    Cevapla
  • Gün Gelir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilerim, oğlunuz gelin, kızınız damt olur, erkek diye büyüttüğünüz çocuk kolunda bir erkek ile gelip bu benim 'kocam' dediğinde belki tiksinirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR