Ülke TV'de yayınlanan En Sıradışı programına konuk olan gazeteci Gaffar Yakınca, İYİ Parti kulislerinde konuşulan genel başkanlık mücadelesini değerlendirdi. Parti içinden aldığı duyumları açıklayan Yakınca, İYİ Parti'nin 3. Olağan Genel Kongresi'nde Yavuz Ağıralioğlu'nun, Meral Akşener'e karşı genel başkan adayı olacağını söyledi.

"YAVUZ AĞIRALİOĞLU MERAL AKŞENER'E KARŞI GENEL BAŞKAN ADAYI OLABİLİR"

Yakınca'nın İYİ Parti'deki genel başkanlık mücadelesiyle ilgili açıklamaları şöyle:

"İYİ Parti'nin kongresi yaklaşıyor. Şubat yada mart ayları gibi 3 Olağan Kongresini yapacak İYİ Parti. Yavuz Ağıralioğlu'nun çıkışı Meral Akşener'e karşı bir başkan adayı olarak çıkacak bir çıkış. Oda Yavuz bey olabilir gibi değerlendiren kaynaklar da var. Öye duyumlar alıyorum ben.

AĞIRALİOĞLU HEM YAVAŞ HEM DE İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞME HALİNDE

Ekrem İmamoğlu İYİ Parti'deki iki ayrı kanatla birden görüşüyor. Meral Akşener ile görüşüyor. Aynı zamanda Yavuz Ağıralioğlu'yla görüşüyor. Yavuz Bey'in bilinen özelliği, Mansur Yavaş ile çok yakın ilişkisinin olması. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne de sanki İYİ Parti adına bir ziyarette bulunuyorlar ama genel başkan yok orada. Genel başkanın dışında yapılan bir ziyaret. Yavuz Bey'in de başka bir idare vasfı yok partide. Mesela Buğra Kavuncu il başkanı. Demek ki İYİ Parti'den bir grup insan olarak gidip ziyaret ediyorlar.

"BU KONGRE SÜRECİNDE İYİ PARTİ'DE BÖLÜNMELER OLABİLİR"

O İYİ Parti'den bir grup insanın uzandığı yer, İYİ Parti'nin 3. Olağan Genel Kongresi olabilir. Hep konuşuyoruz ya,  'İYİ Parti ne olacak? Masadan çıkar çıkmaz. Masadan çıkan adaya göre İYİ Parti'nin kaderinde farklı şeyler olabilir'. Bu kongre sürecinde İYİ Parti'de başka bölünmeler, ayrılmalar olabilir. Bunu duyarsak eğer şaşırmayalım."

Yorumlar 60 Yorum Var
  • Mehmet Doğan 07.12.2022 09:47
    Yakışır... Ama mümkün değil....
  • Vatandaşa Sor 23 05.12.2022 06:15
    Huseyink ten çıktım şeher yoluna aman aman diye bir türkü vardır.meral bakalım kuyruğu kistirip kaçacak mı? Bahceliyi arkadan vurmuştu şimdi bakalım kongrede gitti gitti.yoksa ip 3gune kalmaz dağılır bekle gör.husenik efendi
  • Dadaşım 02.12.2022 14:53
    Devlet bahçeli yanlız değildi reis her daim yanındaydı kurdu çakallara yem ettirmedi
  • mersinli 02.12.2022 12:44
    daha beter olsunlar DEVLET BAHÇELİ yi nasıl yanlız bıraktıysalar şimdide akşeneri yanlız bırakacaklar TÜRKLÜK GURUR VE ŞUURU İSLAM AHLAK VE ŞUURUDUR
  • şarlo 02.12.2022 12:18
    yavuz mhp ye dönecek
Daha fazla yorum görüntüle