Bozdağ'dan İsveç'e tepki: Çifte standardı yüzlerine vurmamız gerekiyor

Adalet Bakanı Bozdağ, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin verilmesine rağmen, Tevrat yakılmasına engel olunmasına tepki gösterdi. Bozdağ, "Çifte standardı bizim yüzlerine vurmamız gerekiyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2023 12:22 GÜNCELLEME 28.01.2023 15:41 SİYASET
Bozdağ'dan İsveç'e tepki: Çifte standardı yüzlerine vurmamız gerekiyor
Bozdağ'dan İsveç'e tepki: Çifte standardı yüzlerine vurmamız gerekiyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir'de Kişisel Verileri Koruma Günü Programı’nda konuştu.

"İSVEÇ'TE KANUN BU SUÇA HAPİS CEZASI VERMEYİ ÖNGÖRÜYOR"

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakıldığı provokasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bozdağ, ''Polis bu eylemi yapanı koruma altına aldı. İsveç'in savcısı bunu soruşturmaya değer bulmuyorum nasıl diyebilir? İsveç’teki kanun hükümlerini bu suça hapis cezası vermeyi öngörüyor'' ifadelerini kullandı.

İşte Avrupa ikiyüzlülüğü: Kuran yakmaya izin var Tevrat yakmaya izin yokİşte Avrupa ikiyüzlülüğü: Kuran yakmaya izin var Tevrat yakmaya izin yok

"ÇİFTE STANDARDINI YÜZLERİNE VURMAMIZ GEREKİYOR"

Kur'an yakılmasına izin veren İsveç yönetiminin, Tevrat yakılmasına engel olmasına da tepki gösteren Bozdağ şunları söyledi:

''Kur’an yakılmasına izin ver, Tevrat yakılmasına engel ol. İnsan hakları, ifade özgürlüğü diyorlar. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Çifte standardı bizim yüzlerine vurmamız gerekiyor. Oradaki adalet anlayışıyla Türkiye'dekini kıyaslayınca çok açık bir gerçek ortaya çıkıyor. Onların adalet anlayışı sadece kendi vatandaşları içindir."

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Koray Derik 1 yıl önce Şikayet Et
    uzun yıllar önce norveçli teyzeler nevruzda türkiyeye geliyor ve terör örgütü üyeleri ile birlikte halay çekiyorlardı. bu hadsizliği bizzat iskandinav tanrısı Odin cezalandırdı. Eminim Odin isveçlileride terbiye edecektir.
    Cevapla
  • MiSaFiR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin DEVLET ELİ ile yapıldığı İSPATLANMIŞ oldu !!!
    Cevapla
  • Ayazagalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar aşagılık şekilde üzerine düşeni yapıyor lar.israil Tevrat yakmak isteyenleri bir telefon la engelliyor koca İslam aleminde tık yok. Yüce ALLAH sormaz mı bir duruş dahi sergileyecek cesaret sergileyemediniz diye. Müslüman bu kadar aciz Müslüman bu Kadar vurdum duymaz merak etme Müslüman bu gidişle.....
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    "Batının en büyük silahı entrikadır." Sezai Karakoç
    Cevapla
  • Selçuklu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın tokadı en kısa zamanda bu kâfirlere gelecektir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR