Kılıçdaroğlu AFAD'ı ziyaret etti, Fuat Oktay'la görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve AFAD Başkanı Sezer ile görüştü. CHP lideri, bugün de deprem bölgesine gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2023 14:35 GÜNCELLEME 07.02.2023 15:25 SİYASET
Kılıçdaroğlu AFAD'ı ziyaret etti, Fuat Oktay'la görüştü
Kılıçdaroğlu AFAD'ı ziyaret etti, Fuat Oktay'la görüştü

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, depremlerin hemen ardından AFAD'tan randevu talep etmiş, dün akşam saat 17.15'te yaptığı açıklamada, "AFAD’tan randevu talebinde bulundum. Şu ana kadar bir dönüş olmadı. Nedenini gayet iyi biliyorum. Bunlar bugün için hiç önemli değil" demişti.

Edinilen bilgiye göre; Kılıçdaroğlu, açıklamasının üzerinden yaklaşık iki buçuk saat sonra AFAD Başkanlığı'na davet edildi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP Heyeti, Ankara'daki AFAD Başkanlığı'na gelerek gelişmelere ilişkin bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, AFAD'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AFAD Başkanı Yunus Sezer ile görüştü. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası bir açıklama yapmadı.

Kılıçdaroğlu'na ziyaret sırasında; CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir eşlik etti.

KILIÇDAROĞLU BÖLGEYE GİTTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da depremden etkilenen ve arama kurtarma çalışması süren bölgede inceleme yaptı.

Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden zarar gören kente geldi.

Çukurova ilçesindeki Yurt Mahallesi'nde yıkılan apartmanın enkazında yürütülen çalışmayı inceleyen Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ilgililerden bilgi aldı.

Beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve partililerle bir süre çalışmaları takip eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Hatay'a hareket etti.

ERDOĞAN; AKŞENER, DESTİCİ VE AKSAKAL'LA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden sonra parti liderleriyle görüştü. 

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'la görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerde deprem sonrası bölgedeki son durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti liderleri ve dünya lideriyle görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, parti liderleri ve dünya lideriyle görüştü

KAYNAK : AA, Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • Bekir ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Garo mafyanmidir nedir DİKKAT edin pkk ya yardım eder
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleti denetleyeceğine 3 gün sonra deprem yerine yardım gönder adam gönder göçüktdn çıkarsınlar işiniz şikayet olay engelleme sorun çıkarma çok biliyorsanız yarfıma gitseydiniz o gün
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç çekilmiyorsun. Açın afad binasını tek başına otursun. Kimse yok çünkü.
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya tam TIRTIL .BENÌM BABAM OLSA POLÌTÌKA YAPTIRMAM ONA
    Cevapla
  • gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Politika yapılmaz bu günde ama bu adama da zaman ayrılmaz bunun kimseye hayrı olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR