Tuncay Özkanın tuhaf yeminli mesajı

Kurduğu yeni partisinin kongresine mesaj yollayan terör örgütü Ergenekon sanığı Tuncay Özkan ilginç ifadeler kullandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 28.12.2008 22:41 GÜNCELLEME 28.12.2008 22:41 SİYASET
Tuncay Özkanın tuhaf yeminli mesajı
Tuncay Özkanın tuhaf yeminli mesajı

Yeni Parti'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreyi cezaevinden izleyen Özkan, partililere bir mesaj göndererek yapacaklarını sıraladı.

Atatürk'ün ruhunun kongrede bulunduğunu belirten Özkan, kendi ruhuyla birlikte herkesi tek tek selamlayarak önlerinde hürmetle eğildiğini söyledi. Partililere okunan mesajında Özkan, bir de yemin ettirdi. Herkesin ayağı kalkarak birbirlerinin elinden ve kendi yüreğinden tutmalarını isteyen Özkan, ilginç ifadeler kullandı.

"Allah'ımızı kurtaracağız" diyen Özkan, yemininde "Biz dedikodudan, yalandan, hukuksuzluk ve haksızlıkktan, zulümden ve zalimden, şeytandan ve onun siyasi hırs ve kifayetsiz temsilcilerinden kurtulan yeni partililer olarak; insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne bağlı Türkiye Cumhuriyeti yaratmak için cehaletin, imansız, zındık, münafık ve azgınların elinden çocuklarımızı ve demokrasimizi, Allah'ımızı kurtarmak için umutlu ve mutlu bir Türkiye'yi yaratmak için Mustafa Kemal'in sancağını Çankaya'da dalgalandırmak için canımla, aşkla Yeni Parti'yi iktidar yapmak için çalışacağımıza söz veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeminin ardından Yeni Parti'nin kongresinde semazan gösterisi de yapıldı. Efeler oyun sergilerken partililere ney konseri verildi. - cha

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • hasan peker 17 yıl önce Şikayet Et
    siyaset ve rant. sen kımsın ki allahı kurtaracaksın yeri göğü var eden yüce rabimize sakın ha sakın seni çarpar neye uğradığını şaşarsın valla
    Cevapla
  • Fatih Sağlam 17 yıl önce Şikayet Et
    İslam Neferleri (!). Gözlerim yaşardı (şimdi hala gülüyorum).bizzz sahte müslüman değiliz.Beş vakte beş daha katarız.Ya irtica yı hortlatacaksın yada Tuncay Özkan yada cumhuriyetciler seni kovalayacak.Orda Birine mesaj veriyor.Belkide evdeki karısına kur yapıyordur :) ( bak beni gordun mu nasıl konuştum ama dimi) :)) diye
    Cevapla
  • Mustafa ADİL 17 yıl önce Şikayet Et
    Sana kalmış. Allah'ı kurtarmak'da ne demek ey gafil.Allahın hiç bir şeye muhtaç olmadığını bilmiyormusun !!? Sen önce kendini kurtar.Bu başınıza gelenlerde hep birşeyleri kurtarma arzu ve isteğinden dolayı değilmi efenim?Genç Osman.
    Cevapla
  • kemal türker 17 yıl önce Şikayet Et
    Ergenekon idaanamesi. Lütfen internette yayınlanan Ergenekon idanamesini okuyun. Bu Ergenekon sanıklarının nasıl bir ateizim içinde olduklarını dehşetle göreceksiniz.
    Cevapla
  • erdal dalbuken 17 yıl önce Şikayet Et
    ozkan kutlarim. yalanci medyanin yalanci pehlivanlari tuncay ozkandan bu kadar ne korkuyorsunuz tuncay ozkan allahina kadar muslumandir sahtekar dindar degilldir vatanin bir karis topragini satmaz vatan karis karis satiliyor gozunuz kormu sizlerin bu vatani kurtaranlarin mekani cennet olsun ISLAM DININI ALET EDENLER SIZ GERCEK MUSLUMAN OLAMAZSINIZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR