Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11’ler…

İki İstanbul temsilcisinin karşılaşması, Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman; saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Önder Karaveli’nin idaresindeki Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta alınan galibiyeti seriye dönüştürme hedefinde. Volkan Demirel’in çalıştırdığı Karagümrük de, hafta sonu alınan galibiyetten sonra oldukça moralli. Karagümrük Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri ve müsabakanın yayın bilgisi…

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2022 11:58 GÜNCELLEME 18.01.2022 12:01 SPOR
Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11’ler…
Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11’ler…

Süper Lig’in 22. haftasında Karagümrük ile Beşiktaş karşılaşacak. Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Binlerce taraftar müsabakanın yayın bilgilerini inceliyor. Kara Kartal, evinde oynadığı ilk müsabakayı 10 kişi tamamlamasına rağmen galibiyete koşmuştu. Maçın henüz 48. dakikasında kırmızı kart gören Salih Uçan, takımını 45 dakika süreyle yalnız bırakırken; Beşiktaş, yeni transferlerinden Alex Teixeira’nın attığı golle kazanmasını bildi. Aradan geçen süreçte Sergen Yalçın’la vedalaşılmış, 2 kupalı Yalçın’ın yerine alt takımı çalıştıran Önder Karaveli getirilmişti. Karaveli ile geçtiğimiz hafta kontrat yapılırken, genç futbol insanı; teknik direktör unvanıyla ilk maçına Gaziantep karşısında çıktı. Antep’i Batshuayi’nin 67. dakikada attığı golle yıkan Kara Kartal, Karagümrük maçı öncesi moral buldu. Ancak, geçtiğimiz hafta sonu Volkan Demirel’in çalıştırdığı Karagümrük’te 10 kişi kalmalarına rağmen Rizespor karşısında 3 puanı almıştı. Karagümrük Beşiktaş maçının yayın bilgileri…

Karagümrük Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Karagümrük Beşiktaş maçı 18 Ocak Salı günü saat 20.00’de, beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Karşılaşmaya Karagümrük ev sahipliği yaparken, müsabaka Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman?

Karagümrük Beşiktaş Maçının Muhtemel 11’leri

Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel ile Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Önder Karaveli’nin önceki maçta sahaya çıkan kadroya benzer bir dizilişle sahada yer alacağı düşünülüyor. Demirel, Rizespor maçında kırmızı kart gören Zukanovic’in yerine alternatif isimlere yönelebilir. Ayrıca, takım kaptanı Lucas Biglia da sarı kart cezalısı. Karagümrük Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri…

KARAGÜMRÜK: Viviano, Salih, Bekaroğlu, Luckassen, Balkovec, Uğur, Bistrovic, Borini, Emre Mor, Karamoh, Pesic

BEŞİKTAŞ: Ersin, Vida, Welinton, Rosier, Rıdvan, Souza, Pjanic, Emirhan, Ghezzal, Kenan, Batshuayi

Öte yandan, Karagümrük ve Beşiktaş’ın eksikleri de öne çıkıyor.

Karagümrük Beşiktaş muhtemel 11'ler

Karagümrük Beşiktaş Maçının Eksikleri

Karagümrük ve Beşiktaş’ta sakatlıklar ve Afrika Kupası nedeniyle eksikler bulunuyor:

KARAGÜMRÜK: Zukanovic, Biglia, Kerim Frei, Ahmed Musa

BEŞİKTAŞ: Mert, Umut, N’Koudou

Karagümrük’te Zukanovic ve Biglia kart cezalısı olmaları nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacak. Ahmed Musa Nijerya Milli Takımında, Kerim Frei’ın da sakatlıkları sürüyor. Beşiktaş’ta da, Mert Günok; Umut Meraş ve Kevin N’Koudou sakatlıktan ötürü Karagümrük deplasmanında forma giyemeyecek.

İlk Maçta Ne Olmuştu?

28 Ağustos’ta oynanan ilk Beşiktaş Karagümrük maçında 10 kişi kalan Kara Kartal sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Takımın yeni transferi Salih Uçan, takımını 48. dakikada 10 kişi bırakmış ve teknik heyetin gözünden düşmüştü. O dönem, Karagümrük’ü İtalyan antrenör Francesco Farioli, Beşiktaş’ı da Sergen Yalçın idare ediyordu. Siyah Beyazlılar, ilk yarının 30. dakikasında Teixeira’nın attığı golle galibiyete ulaşırken, ikinci yarıda Karagümrük baskısı vardı. Yüzde 62 topla oynayıp, rakibinden neredeyse iki kat daha fazla pas yapan Karagümrük, gol bulamayınca mağlubiyete boyun eğdi.

Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel

Karagümrük ile Beşiktaş’ın Puan Durumu

Karagümrük, 21 haftada topladığı 30 puanla Süper Lig’in 11. sırasında yer alıyor. Beşiktaş da, şimdiye kadarki süreçte 32 puan toplayarak 7. Sırada kaldı. İki takım arasında 2 puanlık fark, Karagümrük’ün olası galibiyetiyle ters yüz olabilir. Ancak, Siyah Beyazlılar kritik deplasmanda kazanması durumunda ilk 4’e girecek.

Karagümrük Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde Karagümrük Beşiktaş maçında görev alacak saha içi hakemleriyle gözlemci ve temsilci heyeti açıklandı. VAR ve AVAR hakemleri de beli oldu. Maçın orta hakemi Halil Umut Meler olurken, Muhittin Boşat da gözlemci olarak atandı:

  • Halil Umut Meler (Hakem)

  • Kemal Yılmaz (1. Yardımcı Hakem)

  • Volkan Ahmet Narinç (2. Yardımcı Hakem)

  • Kutluhan Bilgiç (Dördüncü Hakem)

  • Sarper Barış Saka (VAR)

  • Alper Çetin (AVAR)

  • Burak Olcar (AVAR)

  • Muhittin Boşat (Gözlemci)

  • Levent Karabudak (Temsilci)

  • Ahmet Sula (Temsilci)

  • Alper Yücel (Temsilci)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR