Royal Antwerp Medipol Başakşehir rövanşı ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda Belçika ekibi Royal Antwerp, Bosuil Stadyumu'nda temsilcimiz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. Bilindiği üzere ilk maç İstanbul Fatih Terim Stadyumu'nda oynanmıştı. Peki, Royal Antwerp Medipol Başakşehir rövanşı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2022 22:16 GÜNCELLEME 18.08.2022 22:16 SPOR
Royal Antwerp Medipol Başakşehir rövanşı ne zaman?
Royal Antwerp Medipol Başakşehir rövanşı ne zaman?

Süper Lig'de bir önceki sezonu 4'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, buradaki yolculuğunu sürdürüyor. 2'nci turda Maccabi Netanya'yı, 3'üncü turda Breidablik'i eleyen temsilcimiz, Play-Off turunda Royal Antwerp ile eşleşti. İlk maç Fatih Terim Stadyumu'nda oynanırken gözler Belçika'daki rövanşa çevrildi. Peki, Royal Antwerp Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ROYAL ANTWERP MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Belçika Pro Lig ekibi Royal Antwerp ile Medipol Başakşehir Futbol Kulübü arasındaki rövanş maçı, 25 Ağustos Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Antwerp ve Başakşehir destekçileri tribünden takip edecek.

Başakşehir Royal Antwerp maçından bir fotoğraf

HANGİ KANALDA?

Yüzlerce futbolseverin merakla beklediği Royal Antwerp Medipol Başakşehir müsabakası, TRT 1 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT 1'in resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak.

Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilir, müsabakanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Emre Belözoğlu

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN AVRUPA YOLCULUĞU

Teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolculuğuna devam eden Medipol Başakşehir, yeni sezonu Maccabi Netanya maçı ile açtı. İlk müsabaka 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, İsrail'deki rövanşı temsilcimiz 1-0 kazandı. Üçüncü turda İzlanda ekibi Breidablik ile eşleşen Başakşehir, 3-1 ve 3-0'lık galibiyetlerle Play-Off bileti aldı. Temsilcimiz, Royal Antwerp'i de elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına kalacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR