Fatih Altaylı'ya tepkiler çığ gibi!

Aykut Kocaman ve Atiker Konyaspor Kulübü hakkında zehir zemberek açıklamalar yaparak büyük tepki toplayan Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında aşağılayıcı söylemlerine devam etti. Futbolseverler ünlü yorumcuyu adeta topa tuttu...

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2019 15:53 GÜNCELLEME 01.05.2019 16:48 SÜPER LİG
Fatih Altaylı'ya tepkiler çığ gibi!
Fatih Altaylı'ya tepkiler çığ gibi!

  
Habertürk televizyonundaki Spor Saati programında Atiker Konyaspor ile Galatasaray'ın 0-0 berabere kaldığı karşılaşmayı yorumlayan Fatih Altaylı, başta Aykut Kocaman olmak üzere yeşil-beyazlı kulüp hakkında sert açıklamalar yaptı.

"Aykut Kocaman hakkında bir şey konuşmak, ona iltifat olur. Yayıncı kuruluşun veya federasyonun Konyaspor gibi takıma ödediği para haramdır.  Bu takımın maçını yayınlamak hata. Demek ki sen hoca falan değilsin. Konyalılar’a yazık. " şeklinde çok ağır sözler sarf eden Altaylı'ya Konyaspor Kulübü ve futbolsevelerden büyük tepki geldi.

Altaylı'nın Konyaspor’dan, Aykut Kocaman’dan ve futboldan uzak durması gerektiğini belirten Konyaspor Kulübü açıklamasında; Taşeronluk yapan ve bu mantaliteden beslenenlere Konya halkı ve Atiker Konyaspor camiası bundan önce olduğu gibi bundan sonra da asla sessiz kalmayacaktır. Herkes haddini bilsin ve her şeyden önce camialara saygı duymasını öğrensin. Kişileri ve camiaları sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak erdemdir. Ancak kendine saygı duymayan, küfürbaz birinin de bir başkasına saygı duyması mümkün değildir." şeklinde cümlelere yer verdi. (Açıklamanın tam metni için tıklayınız.)

BU KEZ KÖŞESİNDEN AŞAĞILADI

Fatih Altaylı, Konyaspor'un açıklamasının ardından bugünkü köşe yazısında iğneleyici söylemlerine devam etti.

Aykut Kocaman'ı hedef alarak Konyaspor yönetimini eleştirmeye devam eden Altaylı köşe yazısında; "Çok değerli Konyaspor Kulübü şahsımı kınamış… 

Vallahi siz memnunsanız devam edin. 

Ama bu kafada iseniz, 11 maçtır kazanamayan bir takımın yönetimi olmaktan memnun ve hoşnutsanız size futbol kulübü yönettirmek yazıktır diyeceğim. 

11 maçtır kazanamıyorsunuz farkında mısınız! Zaten toplam 17 takım var ve sizin 11 maçta aldığınız puan 7. 

8 maçı kaybedip 3 maçı kazansanız 2 puan daha fazla alırdınız. 
Farkında mısınız? 

Anlayacağınız ortada yapmaması gereken işi yapan birileri var ama emin olun o ben değilim." 
dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ: "HADDİNİ BİL FATİH ALTAYLI"

Aykut Kocaman ve yeşil-beyazlı kulübün arkasında duran futbolseverler sosyal medyadan #HaddiniBilFatihAltaylı etiketiyle ünlü gazeteciye tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları;






 

 

 

 





 

YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • kamil çalıkuşu 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar şaibeli şampiyonluklara alışık? böyle şampiyon olacagıma şerefli 2. olurum.
    Cevapla
  • aykutkim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman ın oynattığı futboldan keyif alan kimse yok beyler kendinizi kandırmayın. Futbol akışkan ve üretken bir spordur bunu baltalayan aykut kocaman ve benzerleri önce kendi kulüp ve camialarına sonra tüm futbol ailesine zarar vermekte... 5-10 yıl sonra futbol ilgisi azalınca ağlamayın
    Cevapla
  • asd 4 yıl önce Şikayet Et
    galatarasaya nasıl bir çelme taktıysa Konya ve Aykut Hoca, acısı bütün galatasaraylılardan çıkıyor.
    Cevapla
  • haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın nasıl şampiyonlukları kazandığı belli oluyor. Bir yanda Fatih Terim Bir yanda Fatih Altaylı, ettikleri küfürler ve yaptıkları rezillikler ortada.
    Cevapla
  • isminiz 4 yıl önce Şikayet Et
    yakında bir kebapçı vakası daha yaşanır ağzının astarını diker ondan sonra Fatih efendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR