Süper Lig'de şoke eden ayrılık!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezonun bitimine 2 hafta kala istifa ettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2019 18:41 GÜNCELLEME 14.05.2019 19:35 SÜPER LİG
Süper Lig'de şoke eden ayrılık!
Süper Lig'de şoke eden ayrılık!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, görevinden ayrıldığını açıkladı. Mustafa Denizi, istifasını bir mektup kaleme alarak açıkladı.

Mustafa Denizli'nin açıklaması şu şekilde: "Bu sezon görev yaptığım Kasımpaşaspor camiasında büyük hedefler koyduğumuz, Süper Lig yarışında, ikinci devre itibarıyla düşündüklerimizi gerçekleştiremediğimiz bir noktadayız. Bu durum başta şahsım olmak üzere, takımımda ve yönetimimizde olumsuz bir psikolojik ortamın oluşmasına sebebiyet vermiştir. Bütün kariyerim süresince, hep büyük düşünerek hedeflerimi gerçekleştirdim. Ve hayatımda ilk defa koyduğum hedefin, sonuç ile bağdaşmadığına büyük bir üzüntüyle tanıklık ediyorum. Hiçbir başarı veya başarısızlık sana güvenen ve yol arkadaşın olan yönetim, taraftar idari ve teknik yardımcılarım tüm kulüp çalışanlarım ile kurduğum iyi ilişkilerin zedelenmesine sebebiyet vermemeli. Dolayısıyla bu iyi ilişkiler çerçevesinde görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum. Bu süreçte benimle birlikte yol alan başta Sayın Başkanımız, yönetim kurulumuz, idari ve teknik kadrolarımız, taraftarlarımız, tüm kulüp çalışanlarımıza ve elbette futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum."

 

 

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    10-13 milyon euroya aldanıp, tıkır tıkır işleyen bir takımı bozmasaydınız; belki şampiyon olup o paranın 10 katını kazanacaktınız...
    Cevapla
  • mayıs 4 yıl önce Şikayet Et
    defol galatasarayı rezil ettin kasımpaşayı rezil ettim hadi trtr ye git futbol bilmez yorumlarını kendine sakla
    Cevapla
  • realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın forvetinin aklına girdiler söktüler aldılar. 1-2 oyuncusunun da aklını çaldılar. Mustafa Hoca da birisi gibi kabadayı değil hakemleri baskı altına alamaz, futbolculara korku salamaz. Her şeyin sorumlusu lobici kulüp aslında ya neyse.Adamın arkasından sallamak en kolayı tabi ki...
    Cevapla
  • aydin 4 yıl önce Şikayet Et
    suc sende degil mustafa, suc seni teknik traktor sayip alanda...otur evinde, gidipde baska takimlarinda basini yakma.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Buda güzel iş.Paraları al,tam iki hafta kala hadi eyvallah.Takım zaten bitmiş.Bu kez TRT nin ilahları kollamazlarsa Denizlinin işi zor.Zaten 60 dan sonra bunlara iş vermeyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR