Harcama limitleriyle ilgili yeni açıklama!

Tahkim Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin limit başvurusunun incelenmesine devam edildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2020 18:55 GÜNCELLEME 09.01.2020 21:22 SÜPER LİG
Harcama limitleriyle ilgili yeni açıklama!
Harcama limitleriyle ilgili yeni açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin "Takım Harcama Limiti"ne ilişkin karara itirazlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, dosyaların incelenmesinin devam etmesine oybirliği ile karar verildiği kaydedildi.

TFF Tahkim Kurulu'nun açıklaması şu şekilde:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 31.12.2019 tarihli "Takım Harcama Limitine" ilişkin kararına itirazı incelendi. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; dosyada incelemenin devam etmesine, oybirliği ile,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 31.12.2019 tarihli "Takım Harcama Limitine" ilişkin kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen, 09.01.2020 Perşembe günü saat 16:00'da Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin vekili Av. Alper Pirşen, Av.Yiğit Cem Coşkun ve Kulüp Görevlisi (CFO) Serdar Yıldız'ın hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; dosyada incelemenin devam etmesine, oybirliği ile, karar verilmiştir."

Öte yandan Galatasaray'ın çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle tribün blokesi cezası almasına yönelik yaptığı itiraz, Tahkim Kurulu tarafından reddedildi ve ceza onandı.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    mesele ali koç olunca inceleme devam.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu takımlar limit artımı gibi bir talebimiz olmamıştır demişlerdi.
    Cevapla
  • A. Celil 4 yıl önce Şikayet Et
    Amblem daha güzel, ilgi çekici olabilirdi
    Cevapla
  • kahraman 4 yıl önce Şikayet Et
    %30 olması gereken en fazla limit. Ancak %80 aşılmış bir limit var ortada sizce bu tff bu yandaşlığıyla fenerin puanını silermi bence silmez. Devlet bir an önce el atmalı ve spor bakanı görevden almalı
    Cevapla
  • Fikret 4 yıl önce Şikayet Et
    öbür klüp takımlarının fikri sorulamazmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR