Süper Lig ekibinde ayrılık! Başkan açıkladı...

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Rumen kaleci Silviu Lung ile yeniden anlaştıklarını açıkladı. Berna Gözbaşı, ayrıca Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile yola devam etmeyeceklerini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2020 22:41 GÜNCELLEME 06.08.2020 23:57 SÜPER LİG
Süper Lig ekibinde ayrılık! Başkan açıkladı...
Süper Lig ekibinde ayrılık! Başkan açıkladı...

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, devre arası takımın başına getirilen Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile yolların ayrıldığını duyurdu. 

 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Gözbaşı, Prosinecki'ye teşekkür ederek, "Çok değerli hocamız Robert Prosinecki ile anlaşma süremiz doldu. Kendisi duruşuyla, özverisiyle hiçbir zaman unutmayacağız. Belki bir gün yine yollarımız kesişir." ifadelerini kullandı.

Kaleci Lung takımda kaldı

 

Başkan Berna Gözbaşı, Rumen kaleci Silviu Lung'un sarı-kırmızılı ekipte kaldığını açıkladı.

Gözbaşı, 31 yaşındaki kalecileri Lung'un önümüzdeki sezonda da Kayserispor forması giyeceğini belirtti. Gözbaşı, açıklamasında, "Türkiye'nin gözü ondaydı, o bizde kaldı. Kalemiz emin ellerde." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 1
  • davutbaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olur inşaallah. Kayserispor geçen seneden ders alarak, başarıya aç nokta transferler yapmalıdır. İç çekişmelerin kimseye faydası olmadı olmaz da.Seyirci İstanbul takımlarını sahasına gömen tarihindeki başarıları özlemle arıyor.....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR