Başakşehir yine kazanamadı!

Son şampiyon Başakşehir, Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Başakşehir'in galibiyet ve gol hasreti sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2020 18:00 GÜNCELLEME 03.10.2020 18:02 SÜPER LİG
Başakşehir yine kazanamadı!
Başakşehir yine kazanamadı!

Süper Lig'in 4. haftasında son şampiyon Başakşehir, evinde Göztepe ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi ve Başakşehir kötü gidişatını noktalayamadı.

Başakşehir karşılaşma boyunca 20 kez rakip kaleyi yoklarken, 5 isabet buldu ancak İrfan Can'ı geçmeyi başaramadı. Göztepe ise 90 dakika boyunca tek şut attı ve o da isabetli olmadı.

Bu sonucun ardından son şampiyon, 3 maçlık yenilgi serisini noktalayarak ilk puanını alırken, ilk haftadaki 3 puanının ardından 3 beraberlik alan Göztepe puanını 6 yaptı.

Süper Lig'in 5. haftasında Göztepe evinde Fenerbahçe'yi konuk edecekken, Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.



KÖTÜ SERİ DEVAM ETTİ

Süper Lig tarihinde ilk kez bir önceki sezonu şampiyon tamamlayan takım, sonraki sezona 4 maçında 1 puan çıkararak başladı.

Öte yandan Başakşehir, oynadığı 4 maçta gol atamazken, mağlup olduğu 3 maçta kalesinde toplam 6 gol gördü.


MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 0-0 GÖZTEPE

 

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Özgür Yankaya, Mehmet Kısal, Samet Çiçek

 

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck (Dk. 90 Enes Karakuş), Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Dk. 68 Mahmut Tekdemir), Aleksic, Visca, Mete Kaan Demir (Dk. 68 Kerim Frei), Crivelli (Dk. 90 Berkay Özcan), Demba Ba (Dk. 83 Guldbrandsen)

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Alpaslan Öztürk, Atınç Nukan, Berkan Emir (Dk. 59 Burekovic), Halil Akbunar, Yalçın Kayan (Dk. 83 Poko), Soner Aydoğdu, Tripic (Dk. 77 Cherif Ndiaye), Mossoro (Dk. 46 Guilherme), Brown Ideye (Dk. 83 Efe Binici)

Sarı kartlar: Dk. 36 Tripic, Dk. 89 Poko (Göztepe), Dk. 85 Okan Buruk (Teknik direktör), Dk. 90+1 Epureanu (Medipol Başakşehir)

YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • tebrikler Bşkşhr 3 yıl önce Şikayet Et
    fb karagümrüğü yenemedi aslında. karagümrük penaltı kaçırmasa fb 2 puan daha kaybetmişti. Başakşehir hem iyi oynuyor, hemde puan almaya başladı. Üstelik Göztepe ligin en iyi ve formda takımlarından biri olmasına rağmen Başakşehire gücü yetmedi.
    Cevapla
  • canlandı 3 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir açıldı. Başakşehir ilk puanını aldı. Takım biribirine alışıyor oturuyor. Oturunca da rakipler için sıkıntıya bakın.
    Cevapla
  • erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    yav he he, o anca mhk düğmeye basınca olur, yoksa bi cacık olmaz
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kazanacak mhk devrede değil.
    Cevapla
  • Zilam 3 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocanin kibri agir basti. Geçen sezon konya ya kaybettiğinde. Bülent Korkmaza olan tavrini bir uzleyin, o gunden sonra sevmemeye başladim Okan Hocayi.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk maç şampiyonlar ligi ikinci maç Avrupa ligi üçüncü maç süper lig sonuncusu birinci lig ha gayret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR