Newton'dan takıma Başakşehir uyarısı!

Futbolcularını Başakşehir konusunda uyaran Eddie Newton, "Rakibimizin 4 maçta sadece 1 puan alması asla sizi yanıltmasın. Biz bu hafta şampiyon bir takımla karşı karşıya geleceğiz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2020 12:18 GÜNCELLEME 14.10.2020 12:20 SÜPER LİG
Newton'dan takıma Başakşehir uyarısı!
Newton'dan takıma Başakşehir uyarısı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Medipol Başakşehir'i detaylı bir şekilde mercek altına aldı.

 

 

Geçen sezon son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi yaptıkları rakiplerine karşı futbolcularını uyaran Newton, "Rakibimizin 4 maçta sadece 1 puan alması asla sizi yanıltmasın. Biz bu hafta şampiyon bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz hücum organizasyonları çok zengin bir ekip. Özellikle orta sahada baskı kurarak kanat organizasyonlarıyla rakibimize üstünlük sağlamalıyız. Sizlerden bu maçta her şeyinizi ortaya koymanızı istiyorum" ifadesini kullandı.

DETAYLI ANALİZİNİ YAPTI

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, geçen sezon ligi şampiyon bitiren ancak bu sezon geride kalan 4 maçta galibiyeti bulunmayan Başakşehir karşısında sürpriz yaşamak istemiyor.

Bu doğrultuda rakibini en iyi şekilde analiz eden İngiliz çalıştırıcı, Başakşehir'in toparlanma sürecinde olduğuna ve özellikle hücum organizasyonlarında zenginliğe sahip olduğuna kanaat getirdi. Newton özellikle orta sahada baskıyı kurarak kanat organizasyonlarıyla rakibi karşısında üstünlüğü ele geçirmek istiyor.

KAYNAK : Takvim
YORUMLAR 3
  • omer ts 3 yıl önce Şikayet Et
    hazirliklari rakip takıma göre değil rakip hakemlere göre yapın...
    Cevapla
  • Bayburtlu TS 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımlarının düzenine,onların Hakemlerine,mhklerine,tfflerine inat tertemiz mücadelenizi sürdürün. Ne yapalım Türkiyede futbol maalesef rezil halde, bize düşen mücadele azmimizi göstermek
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler için büyük sınav olacak. Göreceğiz gerçekten hak eden kazansın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR