Gündem yeniden Aykut Kocaman!

Sezon başında olduğu gibi teknik direktörlerini geçen hafta görevden alan kulüpler Aykut Kocaman'ın nabzını bir kez daha yokladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2020 12:34 GÜNCELLEME 09.11.2020 12:35 SÜPER LİG
Gündem yeniden Aykut Kocaman!
Gündem yeniden Aykut Kocaman!

Çalıştırdığı takımlarda başarıya ulaşan, sahadaki başarının yanı sıra futbol mantalitesini ve ekip felsefesini her gittiği kulübe yerleştirmeye çalışan Aykut Kocaman'ın kapısı sezon başında olduğu gibi şu sıralar teknik direktörsüz kalan kulüpler tarafından yine çalındı. 

 

 

''BU DÖNEMDE TAKIM ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM''

Teknik direktör Aykut Kocaman, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada bu süreçte takım çalıştırmayı düşünmediğini Ağustos ayında ifade etmişti. 

 

 

Kendisine gelen teklifler olduğunu fakat hepsine aynı cevabı verdiğini ifade eden Kocaman'a şimdi de Kasımpaşa, Antalyaspor ve Kayserispor teklif götürdü. Kendisine ilgi gösteren kulüp yöneticilerine teşekkür eden Kocaman, DHA'ya yaptığı açıklamada, ''Bu dönemde bir çok takımla birlikte adımın anıldığını görüyorum. Bu doğru. Bana teklifte bulunan kulüpler oldu. Hepsine bu dönemde takım çalıştırmayı düşünmediğimi söyledim ve teşekkür ettim. Bundan sonra gelmesi muhtemel tekliflere de aynı yanıtı vereceğim. Özellikle pandemi süreci bitene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Sizin aracılığınızla da kamuoyunu bilgilendirmiş olalım'' demişti. Aykut Kocaman'ın aynı fikirde olduğu ve bu dönemi çalışmayarak geçireceği öğrenildi.
 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • cennes 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerin delikanlisi 3 temmuzun dik duran adami.ezeli rakip yazarlari devamli elestirdi.bizim fener taraftarinada yaranamadi.3 temmuzda trawma geciren en iyi oyunculari giden takimi sampiyon yapacakti.alli koc aykut hocayla devam etseydi 2 sene sampiyon olurduk vesselam
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Konyadan teklif bekliyor. İsmail hoca, bjk ve fb yi yenmek takımı ligde tutmaz. 3 büyükleri yenipte düşen çok takım var.
    Cevapla
  • Agah 3 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor a gelir aykut hoca
    Cevapla
  • alperrrenn 3 yıl önce Şikayet Et
    az bekle yiğidim fb erolu kovarsa seni alır olmadı yine konyaya dönersin macera arama lütfen :D
    Cevapla
  • Sadık 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin kıymetini malesef bilemediler hocam sadece 3Temmuzdaki durişun yeter
    Cevapla
  • Abdülhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum sana kardeş. Çok haklısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR