Ankaragücü'nde transfer yasağı kalktı

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde Zaur Sadaev, Lukasz Szukala ve Youness Mokhtar’a olan toplam 1 milyon 750 bin euro borç için futbolcularla anlaşma yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2021 14:34 GÜNCELLEME 20.01.2021 14:34 SÜPER LİG
Ankaragücü'nde transfer yasağı kalktı
Ankaragücü'nde transfer yasağı kalktı

Ankaragücü yönetiminden alınan bilgiye göre kulübün transfer yasağı kalktı ancak bu gelişme birkaç saat içinde resmiyet kazanacak.

Başkent ekibinde yönetim 3’üncü kez transfer yasağını kaldırmak için uğraşıyor. Sarı lacivertli yönetimin, Zaur Sadaev, Lukasz Szukala ve Youness Mokhtar’a  olan 1 milyon 750 bin euro’luk borç için anlaşma sağladığı ve oyuncuların paralarını ödediği öğrenildi. Transferin yasağının kaldırılmasının resmileşmesini bekleyen yönetim, yeni transferlerden bazılarını Kasımpaşa maçına yetiştirmeye çalışıyor. 

FUAT ÇAPA DÖNEMİ 9’UNCU HAFTADA SONA ERDİ

Ankaragücü, Süper Lig’in 9’uncu haftasında Göztepe’ye 3-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Sarı lacivertli ekip, Fuat Çapa yönetiminde çıktığı 8 maçta 2 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı.

MUSTAFA DALCI YÖNETİMİNDE 11’İNCİ RANDEVU 

Tecrübeli teknik adam Fuat Çapa devrinin ardından sarı lacivertlilerde Mustafa Dalcı, ligin 10’uncu haftasında göreve getirildi. Dalcı yönetiminde Ankaragücü takımı 6 mağlubiyet, 3 galibiyet 1 beraberlik sonucu 15 puanla ligin 20’nci sırasında bulunuyor.

Başkent ekibi ligin 20’nci haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sarı lacivertli ekipte sakatlığı devam eden Cebrail Karayel kadroda yer almazken, Stelios Kitsiou’nun durumu maç günü belli olacak. Ankaragücü’nde Kaşımpaşa maçı öncesi cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR