Nihat Özdemir açıkladı! G.Saray-Kasımpaşa maçı...

İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle maçların ertelenmesi gündeme gelirken, TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2021 10:10 GÜNCELLEME 12.02.2021 10:11 SÜPER LİG
Nihat Özdemir açıkladı! G.Saray-Kasımpaşa maçı...
Nihat Özdemir açıkladı! G.Saray-Kasımpaşa maçı...

Meteoroloji yetkilileri pazar günü İstanbul'da yoğun kar yağışı beklendiğini açıkladı. Bu açıklamalar sonrası pazar günü oynanacak olan maçların cumartesi gününe alınması gündeme geldi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Kasımpaşa maçıyla ilgili TFF ile bir görüşme yapacağını dile getirdi. Hatta Kasımpaşa Yöneticisi Mehmet Fatih Saraç da yaptığı açıklamada, "Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00'da değil de 16.00'da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Bu haklı, makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik." ifadelerini kullanarak Galatasaray'a destek çıkmıştı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, tartışılan bu konu ile ilgili Akşam Gazetesi'ne konuştu.

Başkan Özdemir, "Meteorolojinin hava raporuna göre bir gün ileri bir gün geri alamayız. Biz programımızı aynen uygulayacağız. Her türlü tedbiri aldık. Maçı oynatmaya çalışacağız. Hedefimiz maçı oynatmaktır. Takımların fikstürleri bellidir. Maçın oynanıp oynanmayacağına maç saatinde karar verilir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Ayyildiz selami 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var verin 6s 3 puanı gitsin
    Cevapla
  • Haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    BAzı avareller karşı çıkmış da şunu bilin keyfe bir konu değil ki kar yağacak maç ertelenecek aksi taktirde yani neyin peşindesiniz ertelenmesi adamların işine gelir muhalif olacağız diye CHP kafası yaşıyorsunuz
    Cevapla
  • Behlül Kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin Sivas macini 16 da kim oynatti istekleri üzerin e.Oysa gs 8cin bir ara bu teklif yine kabul görmemişti
    Cevapla
  • Meriç 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen nerede yaşıyorsun, fenerin sivas maçı 19:00 da oynandı -10 derecede aynı gün günlük güneşlik havada istanbul olimpiyat stadında saat 16:00 da bjk-k.gümrük maçı oynandı
    Cevapla
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Günü ve saati değiştirmemesi doğru karar.Yoksa bunun önünü alamazsınız.
    Cevapla
  • Futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş zırt pirt saat mı değiştirilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR