Giresunspor'a transfer yasağı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un transfer tahtası, eski kalecisi Adriano Facchini'ye olan borcu nedeniyle kapatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2022 18:07 GÜNCELLEME 16.03.2022 01:14 SÜPER LİG
Giresunspor'a transfer yasağı!
Giresunspor'a transfer yasağı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un transfer tahtası, eski kalecisi Adriano Facchini'ye olan borcu nedeniyle kapatıldı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Giresunspor'un sene başından bu yana eski dönem borçlarını ödeyebilmek için mücadele ettiği vurgulandı.

Son olarak eski başkanlardan Sacit Ali Eren döneminde transfer edilen Adriano Facchini'ye 115 bin avroluk bir borcun daha ortaya çıktığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Giresunspor'umuzun transfer tahtası, gelen bu borç nedeniyle tekrardan kapanmıştır. Süper Lig'de kalıcı olmak için büyük mücadele veren Giresunspor'umuz, eski yönetimlerin sonu gelmeyen borç yüküyle de mücadele etmektedir. Her gün yenisi eklenen ödenmeyen eski borçlar ile karşı karşıya kalmamız, artık kabul edilebilir sınırları aşmıştır. Bu bitmeyen borç yükünün yarattığı tahribat ve hasarı Giresunspor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

Brezilyalı file bekçisi Adriano Facchini, Giresunspor'un TFF 1. Lig'de mücadele ettiği 2019-2020 sezonunda kadroda yer almıştı.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Turgut Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşsinlar, mesela taksitle falan ödesinler. Şuan böyle şeylere takılmayalim. Ligde kalmamız en önemlisi.
    Cevapla
  • Temelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Panik yapmayın abiniz [TS] arkanızda, gelecek sezon için Koita, Yunus ve Trondsen i size veriyoruz. Paraları çar çur etmeyin
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Çotonak, Giresun Trabzon kardeş şehirdir. Ve bu sene Trabzon Giresun'a kiralama bedeli almadan topçu göndererek destek olmuştur. Geçen Giresun başkanı aslen Giresunlu olan Burak Elmas'a "Trabzon gibi davranamadı" diye sitem ediyordu. Bunu bilmeyen senin gibi bir kaç hadsiz bu kardeşliğe gölge düşüremez.
    Cevapla
  • Çotanak trink! 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne trabzon ağabeyi...hadi ordan,siz kendinizden başkası nı ne zaman düşündünüz..! Önce ben ...sonra..sonra sen zihniyeti sizinki..!Giresun un böylelerine ihtiyacı yok..!ne agabey ,ne dayı bizi kurtarır, bizi kurtaracak olan kendi kollarımız,kadrolarımızdır..!
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeğen fenerde bir iki destek çıkar nede olsa Trabzonspor maçında bütün güçleriyle oynadılar
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim genclere firsat vermeniz gerek artik uyanin lütfen
    Cevapla
  • Haydin uşaklar...! 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne borcu...parayı peşin alsaymış...! Yok öyle yağma ...bakkal defteri mi bu..? Şimdi giresunumuz küme düşerse mazeret hazır mı yani..! Adamı arayında makul bir ödeme üzerinde mutabık kalın..!imkan yoksa türkiye ve dünyada ki giresunlulara salma atalım...büyük bir finans trink kampanyası düzenleyelim..!sadece abd ve istanbul dakiler katılsa bile iş hallolur bence...!haydi giresun belediye başkanı harekete geçir uşakları...toplayalım çotanakları...!'TRİNK ÇOTANAK KAMPANYASİ'
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni yönetim dersine iyi çalışmadan yönetimi devralırsa olacağı bu. Komşunuz Orduspor'dan ders almadığınız aşikar. Hava atmayla olmuyor bu işler.
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizinkiler için de geçmiş dönemin borç yükü diyeceklerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR