Hakan Keleş: Bugün kötü oynayarak kazandık

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında konuk olduğu Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, çok iyi oynamamalarına rağmen kazanmayı başardıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2022 16:32 GÜNCELLEME 10.04.2022 16:32 SÜPER LİG
Hakan Keleş: Bugün kötü oynayarak kazandık
Hakan Keleş: Bugün kötü oynayarak kazandık

Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yeni Malatyaspor camiasının güçlü olduğunu en yakın zamanda lige geri döneceğine inandığını aktaran Keleş, şöyle devam etti:

"Kazanmak istiyorduk. Bugün kötü oynayarak kazandık. Rakibimize bu kadar pozisyon vermememiz gerekiyordu. Kırılma anları vardı. Eğer 2-0 öne geçseydik rakibin direncini biraz daha kırabilirdik ama onu yakalayamadık. Pozisyonlar verdik. Biz bu kadar pozisyon veren bir takım değiliz. Çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum ama kazanılan 3 puan bizim için değerli. Tüm zorluklara rağmen oyuncularımız, fedakarlıklar yaparak bugünlere geldiler. 39 puan yaptık ve onlara güveniyoruz. Ligde kalıcı olma hedefimiz vardı. Önümüzde Beşiktaş maçı var ve ona hazırlanacağız. Orada iyi bir sonuç alıp, biz de matematiksel olarak rahatlamak istiyoruz."

Değerli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Keleş, "Bu stresli mücadele, matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyene kadar devam edecek. Sıkıntılar yaşıyoruz ama ona rağmen oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Bu zamana kadar bizi mahcup etmediler. İnşallah lig sonunda da mahcup etmeyecekler." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR