Kayserispor'dan tarihi karar! Kombine biletler kadınlara ücretsiz

Kayserispor Kulübü, Pazartesi satışa sunacağı kombine biletlerini kadın taraftarlara ücretsiz, öğrencilere ise yüzde 50 indirimli verecek.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2022 12:12 GÜNCELLEME 03.07.2022 21:32 SÜPER LİG
Kayserispor'dan tarihi karar! Kombine biletler kadınlara ücretsiz
Kayserispor'dan tarihi karar! Kombine biletler kadınlara ücretsiz

Yukatel Kayserispor, yeni sezonda Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombine biletleri, Pazartesi günü satışa çıkaracak.

Sarı kırmızılı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen kombine biletler, bu sezon kadın taraftarlara ücretsiz, öğrenci taraftarlara ise yüzde 50 indirimli verilecek.

Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada; "Yukatel Kayserispor'umuzun 2022-2023 sezonu için geçerli olacak kombineleri Pazartesi saat 14:00'te satışa çıkıyor. Kadın taraftarlarımız, vizesi güncel olan Passolig kartlarına ücretsiz olarak kombinelerini tanımlatabilirler. 2021-22 sezonunda kombine sahibi olan tüm taraftarlarımız, yeni sezonda kombinelerini hangi tribünler alırlarsa alsınlar yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Üniversite dahil tüm öğrencilere, öğrenci belgelerini ibraz etmek koşuluyla yeni sezonda kombinelerini hangi tribünden alırlarsa alsınlar yüzde 50 indirim uygulanacaktır" denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları ztn Parayla izleyen var miydi
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadının statta ne işi var? Erkeğin de ne işi var aslında.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan kadınlar tüm kombineleri almalı. Ama işte yok çekerler
    Cevapla
  • derya 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi eşlerine aldıracaklar kombineleri. sonrada kendileri kadın kılığına girip o kombineyle stada girecekler.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok. Herkes annesinin, ablasının adına kombine alır. Hele de kayserililer işi en ucuza halletmede uzmandırlar :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR