Sony’den çok konuşulacak PlayStation 5 patenti

Merakla beklenen PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2018 09:44 GÜNCELLEME 29.11.2018 09:44 TEKNOLOJİ
Sony’den çok konuşulacak PlayStation 5 patenti
Sony’den çok konuşulacak PlayStation 5 patenti

Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte, Sony’nin PlayStation 5 için almış olduğu iddia edilen ilginç bir patent gün yüzüne çıkartıldı!

 

Kuşkusuz ki binlerce kullanıcı tarafından merak edilen PlayStation 5 ile ilgili her geçen gün yeni bir detay çıkmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Sony, bu yıl E3 2019 etkinliğini katılmayacağını açıklamıştı. Söz konusu durum, PS5 bekleyen kullanıcıları bir hayli üzmüş olsa da, teknoloji devi oldukça iddialı bir oyun konsolu üzerinde çalışıyor.

Bugün şirkete yakın kaynaklarca gün yüzüne çıkartılan bilgilere göre yeni nesil oyun konsolu için Sony, oldukça ilginç bir patent başvurusunda bulunduğu iddia edildi. Patent başvurusu ile birlikte Sony, kullanıcılarına ”elektronik oyun kartuşu” olarak adlandırdığı yeni bir teknolojiyi sunmaya hazırlanıyor.

 

Henüz söz konusu oyun kartuşunun 2020 yılında piyasaya sunulacak olan PS5için mi geliştirildiği henüz sır gibi saklanırken, bu konu ile ilgili bir başka iddia daha ortaya çıktı.

Sony‘e yakın kaynaklarca aktarılan bilgilere göre şirketin, yeni nesil bir el konsolu üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.  Söz konusu oyun kartuşunun detayları paylaşılmadığından dolayı, şimdilik net bir şey söylemek de imkansız.

Fakat aktarılan bilgilere göre, Sony geçen sene PS Vita‘nın rakibi Nintendo Switch‘e oldukça benzeyen bir patent başvurusunda bulunmuştu. Aradan geçen bir yılın ardından  yine ilginç bir patent ile gündeme gelen teknoloji devi, iddialar eşliğinde yeni bir el konsolu üzerinde çalıştığı ön görülüyor.

Şimdilik her şeyin bir varsayımdan ibaret olduğunu unutmadan belirtelim. Son olarak ise paylaşılan raporlara göre, söz konusu bu konsol hakkında elle tutulabilir bilgilerin önümüzdeki aylarda gün yüzüne çıkartılacağı da tahmin ediliyor.

KAYNAK : Shiftdelete
YORUMLAR 1
  • receo ivedik 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel igimi çekti
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR